|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 623624625626627 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRA NOK REZONATORIIII... MI SE PRISPA NEKAKO .... DA SPIETE SO RACETE GORE ... KAKO BEBINJATA ... I UTRE KAKO NOVI !!! EDNA PRIJATELKA ... KOGA I GO KAZAV RECEPTOT SO RACETE GORE ... ME PRASA DALI MOZE SO NOZETE GORE ? OVOJ RECEPT TREBA DA SE PROBA ... I POSLE TOA DA SE PROUCI NAUCNO ... I DA SPROVEDIME ANKETA ... OD 1101 OSOBA ... I ODGOVORITE KE BIDAT: - DA ! - NE ! - NEZNAM ! - I NE SUM OD TUKA ! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba G-многу убави ѕвезди,ако,ако ти ставај ги, а јас ќе си ги крадам,да ми треперат и кога нема ѕвезди.
|
|
Љубов и само љубов
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO REZONATORI ... PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE NA KAFEEEEEEEE... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
море скапчијаааа...... |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA DEKA E SKAPO ... POGOLEMO ZADOVOLSTVO ... AKO E BEZPARI ... NEMA DA SME ZADOVOLNI ... POZDRAV KEJT !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE POGOLEMO ZADOVOLSTVO !!! MOZE PLESKAVICA DA SE JADE ... TAKA OD NOGA ... ZA 50 DENARI VKUPNO KOMPLET SENDVICH... SO LEPCHE ... MMM SO KOMPIRCINJA .. MMM SO SALATICHKA ... MMM MAJONEZ I KECHAP ... MMM SE ZA 50 DENARI !!! SAMO ZA PLESKAVICA VO NEKOJ OTMEN RESTORAN ... KE JA PLATIME MNOGU POSKAPO .... I TOA SAMO PLESKAVICATA .... AMA TUKA KE BIDIME I VIDENI ... PA KE SE OSEKAME VAZNO ... I KE PLATIME ... AMA SO ZADOVOLSTVO !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..kejt be...ushte li da molcam...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
честитки до новата ни модераторка |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cuvajte si nosevite...kje vlece...da ve prefati
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......pozdrav do pozitivcite
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..E moja maco...oci mi istekoa...pa ona bilo milina... koj idei..koja ubavina...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......maca stoi na Vase raspolaganje,mamçe
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Spolaj ti maco... nego kaj zamina ova jatoto kokoshki...aj da se lastovici kje pomisli covek otishle na jug... vaka kade li kokodakaat...
|
|
Внеси реплика | страница <1 623624625626627 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |