![]() |
|
Survivor Србија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 42> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Никој не ве тера со сила да го гледате ![]() Баш тоа го прави интересно шоуто! Сепак тоа Survivor и треба да се најде начин да се пеживее, а сретствата се и те како битни. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ova sou pa za so go napravile..sekoj so sekogo ne se podnesuva,sekoj se ogovara so sekogo..mislam so im e na lugevo..dosle da se druzat,da ucestvuvaat vo edna avantura,da sklopat prijatelstva kolku tolku..a oni so praat??ke se izedat megusebno..veke mi ide da ne go gleam..grozno stanuva
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Јас ја сакам Вања М.
Срцкуш е. Иако е несигурна во себе,очигледно е отворена и искрена особа. Башка, мускули човече!!! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Одлично! Рока ја разрока Лузерада, овај де Армада ![]() Супер испадна заменава, таман сега Мандиќ си најде пријатлка и нема да сака да си иде, бидејќи реално таа и Дарио се столбовите на Рока! |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Ejjj, sto e fazonov so zamenata?? Kako se sluci?
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
isto
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
vanja m. ne mozam da ja podnesuvam poveke
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ne znam maja ne mi bese tolku antipatik kolku vanja m. poso samo jadese burek za site. nekako sumljiva mi e taa ko lezbis da e
|
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
СЕ СЛОЖУВАМ БЛУ. СЕГА МАЈА Е
![]() |
|
![]() |
|
Добро сторија со замената...иначе очи ке исповадеја
|
|
|
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
DUSKO e najdobar...srce e
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Meне не ме нервира Дарио... Да можев дома ќе си го земев и ќе си го однесев ![]() |
|
|
![]() |
|
i mene isto
|
|
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
DArioo me nervira :)))
![]() |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |