![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 620621622623624 1364> |
Автор | |
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
абе Прилепчанки ги правеа...а,и една сарма свитка нашиот ,,мил,,градоначалник,за да го снимат за на телевизија...изгорен е за на телевизија
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() м м м м м м ... мераци ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
.....ti sama pusis ...ne vikas ,a
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
само што ја запалив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...da pomineee
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
АЈДЕ СИТЕ ВАМУ ДА ВЕ
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
.çestito TETOOOOOO
![]() ![]() ![]() ......neka e zivo i zdravo vnuçeto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ЧЕКАЈ МА ТИ ...УШТЕ НЕ Е РОДЕНО...сега разбрав дека дада ми е трудничка
|
|
|
![]() |
|
e ako de....neka e se kako treba togas
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Andjelina
![]() И ЈАС СУМ СРЕЌНА ИСТО И ЗА ТЕБЕ И ЗА МЕНЕ ![]() И ЈАС ЗДРАВЈЕ НАСКОРО ТЕТКА, ИСТО ПО ДОООЛГО ЧЕКАЊЕ... НО ИМА ВРЕМЕ ЗА ТОА РАДУВАЊЕ, СЕ НЕКА БИДЕ `ОК`... ИНАКУ КАКО СТЕ МИ ВЕЧЕРВА? |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
О ЕНИГМА ВРЕДНА СИ
![]() ЕВЕ И ОД МЕНЕ ... ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ohohooho ,malk da ne ni e
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
malku*
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 620621622623624 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |