![]() |
|
Дали би сакале секс со членот над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11941195119611971198 1646> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ponekad u strpljenju Marsale...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne znam tocno vo sto , ama temava nekako " mrtva " ...... seksuvalno neaktivna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Epa poveli...ako si za...mada nemash bash i nekoj izbor...samo mene me imash..edno peperutce...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Gledajki taka portretot mi tekna.......Marshalot otisol vo stranstvo ostavajki ja Jovanka na 7 generali za da ja cuvaat da ne go izneveri, arno ama Marshalot skrisum "dole" i stavil zilet....Se vratil Marshalot od pat i gi povikal site generali......Dali ste ja cuvale zena mi kako treba???....Da, rekle tie!!! .........E onda ajde proverka skidajte hlace i gace odmah!!! Paradira Marshalot i gleda......ccc c c c A , bre Slovenac isekao si se , aj i ti brate Srbine i Hrvate tu ste bre i vi Makedonac i Bosanac a i Albanac....svi ste bre posjeceni "dole" ko da ste bili na ratiste bre!!!.......a posledniot, Rom "dole" cist niedna izgrebotina....EEEE bravo Cigo ti ce da mi budes glavni general i desna ruka to ti se zove ne izneveriti Marshala!!! A na toa Cigo : Hvala Duze Tito, hvala duze tito ( zborel so isecen jazik )!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa ? ..........sakas da kazes , zatoa samo pisuvas ? i ti si so govorna mana ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
![]() ![]() e kaj se namesti ti
u stvari dobro se namesti ![]() Изменето од apce - 16.Декември.2008 во 21:35 |
|
apce
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
nemam mnogu vreme
![]() daj nesto nabrzaka
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
nemas zilet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne be
ne sakam seceni
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
jas pak mrazam da se secam
|
![]() |
|
onda, navaliii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11941195119611971198 1646> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |