IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
Автор
Порака
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 18:14
igor - 'angie', 'mi plesemo/maljchiki'

sonja - 'beware of the dog', 'stupid disco', 'sos/disturbia/tainted love', 'svet tuge'

vukashin - 'nothing else matters', 'mi pleshemo i maljchiki', 'svet tuge'

ana - 'nisi moj', 'mi pleshemo/maljchiki', 'sos/disturbia/tainted love'

danijel - 'vagabundo', 'stojim na kantunu/suncan dan'

nina - 'cuvam te', 'sos/disturbia/tainted love', 'dzhuli i carma cameleon'

adnan - 'zivim da te nadjem', 'stojim na kantunu/suncan dan'

aleksandar - 'ostani', 'dzhuli i carma cameleon'

Ова се песните за следната гала... во девојките не се сомневам а се надевам дека Александар нема пак да има трема како синоќа што беше многу забележливо - мислам дека тремата и притисокот да испее најдобро што може го направија своето...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
sandraaaa Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Декември.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandraaaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 19:28
Samo napred ALEKSANDAR!!!!!!Najdobar im e tamu! Bez konk*rencija:D:D:D:D:D:D
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 20:35
Жал ми е за Сајко, но доста е млад и талентиран и има уште многу пред него, а искрено се надевам дека Александар малку повеќе ќе се потруди за следната гала за да нема за што да се фати жирито.
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 20:52
Само колку за информација, вчера настапот на КАРОЛИНА беше намерно прекинат од страна на А1, поради тоа што Каролина и АВАЛОН соработуваат со Сител, а од пред некоја недела А1 и Сител се во страшно лоши односи, па затоа воопшто Ненад не ја спомна нашата претставничка како гостинка во Шоуто и што е најстрашно, ја прекинаа кога почна да пее - потврдено од најсигурни извори
непрофесионализам за А1! Срамота!
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 20:56
Јас и онака не гледам на А1, гала вечерта ја гледам на НОВА ТВ, зошто воопшто не зборува некој од страна и можеш да слушнеш се. А Каролина беше супер вчера.
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 21:10

Па кога гледате на А1 смеење. Лепо-фино ќе си пуштите на Нова и немате гајле... Ах, тој македонски синдром што ни прави, тешко нас!

А сега мој личен (и стручен плазење) коментар за последната гала:

Соња ~ Ептен просечно, да не речам под просекот... можеше мнооогу подобро. Се извади изгледа со францускиот, најголем дел од публиката не разбра шо пееше, па и прогледаа низ прзсти. не%20зборувам

Даниел ~ Како и секогаш одлична изведба, добар настап, неверојатна соработка со Грашо. Нема потреба од коментирање, кога се работи за нешто добро. големо%20гушкање

Ана ~ До кога ќе ја „силуваат“ девојкава со вакви (не)песни. Кај кутрата едвај се крепи со гласот, уште вакви компјутерски продукции ú фалат. грицкање%20нокти

Каролина, Соња, и Ана ~ подобро да не коменитрам, ќе се расплачам... Звучеа толку мизерно и патетично, ми беше срам што воопшто слушам како некој толку лошо (не) го доловува Лејди Маралејд фазонот загриженост

Игор ~ Ќе кажам само, односно ќе издивнам... Ах... љубов

Нина ~ Зошто девојкава е уште во шоуто? збунетост

Аднан ~ Истото што ме мачи за Нина... збунетост

Александар ~ Искрено се согласувам со жирито. Премногу се опушти и е далеку од она што може да го даде. Заслужува номинација.

Вукашин ~ Вуки, кај се губиш, шти ти стана... тага

Сајко ~ Дете си, има уште многу фурни леб да јадеш. Има време, ќе пораснеш намигнување.

Игор и Нина ~ Не можам сè уште да го сварам дуетов. Најдобриот и најслабиот, па одозгора и Селион Дион изненадување.

Бтв, ништо страшно што испадна Сајко, има перспектива и светла иднина, нека не се секира ни тој, ни вие намигнување.
А следен за испаѓање е Вукашин (иако не реално, како и некои другуи птетходно).
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 21:11
Originally posted by defma defma напиша:

Јас и онака не гледам на А1, гала вечерта ја гледам на НОВА ТВ, зошто воопшто не зборува некој од страна и можеш да слушнеш се. А Каролина беше супер вчера.
да и јас
За Александар ќе држиме среќа за нареден пат
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 12:48
doriangray, морам да кажам дека не се сложувам со твоето мислење, се гледа дека според тебе твоите фаворити се најдобри, ама гледано реално, одамна заслужиле да бидат номинирани, но не се, само заради тоа што се штитеници на “семоќното“ жири...

Секако, имаш право на свое мислење и јас тоа го почитувам

јас немам фаворити, се трудам да бидам реална и објективна кога ги гледам настапите на студентите, а Алекс го поддржувам само затоа што е наше дете, ништо повеќе.... и пак ќе речам, за негово добро е поарно да испадне...

Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 17:15
Jas najiskreno use na pocetokot osetiv deka ova sou(ako moze taka da se narece)ke bide samo za crpenje pari od sms poraki..ne znam zaso ama taka deluva..i ova moram da go spomnam!!!Kako sakate ova da se narece sou koga imaat dvajca cirkuzanti u ziri koi skoro i nemaat poima od muzika,i sl.Koja e taa vi se molam Ismeta Dervoz??Obicna zena koja nekad na vremeto se trudela da pee,a bila so tolku slabi glasovni sposobnosti,duri i sramni..Tonci Huljic,ako ne se lazam sviri sajzer u grupa Magazin..i so ako??!!mislam deka ja da sum tamu po ubavo i po objektivno ke gi ocenuvam ucesnicite..ova go zboruvam cisto od muzicki aspekt,nemam niso protiv niv kako licnosti..sekogas gi provlekuvaat edni isti..ADNAN i IGOR CUKROV..normalno hrvatot i bosanecot..tonci-hrvat,ismeta-bosanka..ne velam deka sekogas bile nerealni ama 80% da,a posebno sega koga se blizi krajot..i ova ne go kazuvam od revolt deka Alex stvarno se izgubi..realno deckoto bese pod golem pritisok dali dobro ke ja ispee pesnata,racete i glasot mu se tresea..i bas mi padna zal da vi kazam..ama kako moze sekogas koga zirito ke mu kaze na igor ne bese bas naj naj ama poveli na klupata pominuvas!!!!?????kako taka sekad??iskreno tie emotion znaat veke koj e pobednikot i na kraj kraeva i ne e tolku bitno..od toj niso posebno nema da bide..a kamo li svetska zvezda-toa se samo kup lagi u koi glupite veruvaat..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 19:05
незнам дали е до мене, но приметувам дека викашин секоја недела се поќелав стануе
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 19:12

ма така ти се чини... ја губи косата од стресот дали ќе испадне или не...

Кон врв
Aron Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 17.Декември.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aron Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 19:22
Игор е дефинитвно најдобар.Супер се снајде во сите стилови на песни што ги доби, за разлика од Александар кој има неверојатно добра боја на глас, но предходната гала испеа катастрофално. Тоа беше дефинитивно вечер на Игор.А Вукашин го замразив кога дознав дека кажал дека АЛЕКСАНДАР Е СЛЕПЕЦ ОД ФИРОМ
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 01:16
Milica ...Milica ...shteta devojcheto super si peeshe
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 01:25
Originally posted by Aron Aron напиша:

Игор е дефинитвно најдобар.Супер се снајде во сите стилови на песни што ги доби, за разлика од Александар кој има неверојатно добра боја на глас, но предходната гала испеа катастрофално. Тоа беше дефинитивно вечер на Игор.А Вукашин го замразив кога дознав дека кажал дека АЛЕКСАНДАР Е СЛЕПЕЦ ОД ФИРОМ
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.