![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 32> |
Автор | |
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igor - 'angie', 'mi plesemo/maljchiki'
sonja - 'beware of the dog', 'stupid disco', 'sos/disturbia/tainted love', 'svet tuge' vukashin - 'nothing else matters', 'mi pleshemo i maljchiki', 'svet tuge' ana - 'nisi moj', 'mi pleshemo/maljchiki', 'sos/disturbia/tainted love' danijel - 'vagabundo', 'stojim na kantunu/suncan dan' nina - 'cuvam te', 'sos/disturbia/tainted love', 'dzhuli i carma cameleon' adnan - 'zivim da te nadjem', 'stojim na kantunu/suncan dan' aleksandar - 'ostani', 'dzhuli i carma cameleon' Ова се песните за следната гала... во девојките не се сомневам ![]() |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
![]() |
|
sandraaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Samo napred ALEKSANDAR!!!!!!Najdobar im e tamu! Bez konk*rencija:D:D:D:D:D:D
![]() |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Жал ми е за Сајко, но доста е млад и талентиран и има уште многу пред него, а искрено се надевам дека Александар малку повеќе ќе се потруди за следната гала за да нема за што да се фати жирито.
|
|
![]() |
|
KAROLIN ![]() Сениор ![]() ![]() Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Само колку за информација, вчера настапот на КАРОЛИНА беше намерно прекинат од страна на А1, поради тоа што Каролина и АВАЛОН соработуваат со Сител, а од пред некоја недела А1 и Сител се во страшно лоши односи, па затоа воопшто Ненад не ја спомна нашата претставничка како гостинка во Шоуто и што е најстрашно, ја прекинаа кога почна да пее - потврдено од најсигурни извори
непрофесионализам за А1! Срамота! |
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Јас и онака не гледам на А1, гала вечерта ја гледам на НОВА ТВ, зошто воопшто не зборува некој од страна и можеш да слушнеш се. А Каролина беше супер вчера.
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Па кога гледате на А1 ![]() А сега мој личен (и стручен ![]() Соња ~ Ептен просечно, да не речам под просекот... можеше мнооогу подобро. Се извади изгледа со францускиот, најголем дел од публиката не разбра шо пееше, па и прогледаа низ прзсти. ![]() Даниел ~ Како и секогаш одлична изведба, добар настап, неверојатна соработка со Грашо. Нема потреба од коментирање, кога се работи за нешто добро. ![]() Ана ~ До кога ќе ја „силуваат“ девојкава со вакви (не)песни. Кај кутрата едвај се крепи со гласот, уште вакви компјутерски продукции ú фалат. ![]() Каролина, Соња, и Ана ~ подобро да не коменитрам, ќе се расплачам... Звучеа толку мизерно и патетично, ми беше срам што воопшто слушам како некој толку лошо (не) го доловува Лејди Маралејд фазонот ![]() Игор ~ Ќе кажам само, односно ќе издивнам... Ах... ![]() Нина ~ Зошто девојкава е уште во шоуто? ![]() Аднан ~ Истото што ме мачи за Нина... ![]() Александар ~ Искрено се согласувам со жирито. Премногу се опушти и е далеку од она што може да го даде. Заслужува номинација. Вукашин ~ Вуки, кај се губиш, шти ти стана... ![]() Сајко ~ Дете си, има уште многу фурни леб да јадеш. Има време, ќе пораснеш ![]() Игор и Нина ~ Не можам сè уште да го сварам дуетов. Најдобриот и најслабиот, па одозгора и Селион Дион ![]() Бтв, ништо страшно што испадна Сајко, има перспектива и светла иднина, нека не се секира ни тој, ни вие ![]() А следен за испаѓање е Вукашин (иако не реално, како и некои другуи птетходно). |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
За Александар ќе држиме среќа за нареден пат |
|
![]() |
|
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
doriangray, морам да кажам дека не се сложувам со твоето мислење, се гледа дека според тебе твоите фаворити се најдобри, ама гледано реално, одамна заслужиле да бидат номинирани, но не се, само заради тоа што се штитеници на “семоќното“ жири...
Секако, имаш право на свое мислење и јас тоа го почитувам ![]() јас немам фаворити, се трудам да бидам реална и објективна кога ги гледам настапите на студентите, а Алекс го поддржувам само затоа што е наше дете, ништо повеќе.... и пак ќе речам, за негово добро е поарно да испадне... |
|
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Jas najiskreno use na pocetokot osetiv deka ova sou(ako moze taka da se narece)ke bide samo za crpenje pari od sms poraki..ne znam zaso ama taka deluva..i ova moram da go spomnam!!!Kako sakate ova da se narece sou koga imaat dvajca cirkuzanti u ziri koi skoro i nemaat poima od muzika,i sl.Koja e taa vi se molam Ismeta Dervoz??Obicna zena koja nekad na vremeto se trudela da pee,a bila so tolku slabi glasovni sposobnosti,duri i sramni..Tonci Huljic,ako ne se lazam sviri sajzer u grupa Magazin..i so ako??!!mislam deka ja da sum tamu po ubavo i po objektivno ke gi ocenuvam ucesnicite..ova go zboruvam cisto od muzicki aspekt,nemam niso protiv niv kako licnosti..sekogas gi provlekuvaat edni isti..ADNAN i IGOR CUKROV..normalno hrvatot i bosanecot..tonci-hrvat,ismeta-bosanka..ne velam deka sekogas bile nerealni ama 80% da,a posebno sega koga se blizi krajot..i ova ne go kazuvam od revolt deka Alex stvarno se izgubi..realno deckoto bese pod golem pritisok dali dobro ke ja ispee pesnata,racete i glasot mu se tresea..i bas mi padna zal da vi kazam..ama kako moze sekogas koga zirito ke mu kaze na igor ne bese bas naj naj ama poveli na klupata pominuvas!!!!?????kako taka sekad??iskreno tie emotion znaat veke koj e pobednikot i na kraj kraeva i ne e tolku bitno..od toj niso posebno nema da bide..a kamo li svetska zvezda-toa se samo kup lagi u koi glupite veruvaat..
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
незнам дали е до мене, но приметувам дека викашин секоја недела се поќелав стануе
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ма така ти се чини... ја губи косата од стресот дали ќе испадне или не... |
|
|
|
![]() |
|
Aron ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Игор е дефинитвно најдобар.Супер се снајде во сите стилови на песни што ги доби, за разлика од Александар кој има неверојатно добра боја на глас, но предходната гала испеа катастрофално. Тоа беше дефинитивно вечер на Игор.А Вукашин го замразив кога дознав дека кажал дека АЛЕКСАНДАР Е СЛЕПЕЦ ОД ФИРОМ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Milica ...Milica ...shteta devojcheto super si peeshe
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |