|
Патување - Екстремна авантура |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | ||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Декември.2008 во 20:59 |
|
dali bi trgnale vo extreme adventure
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne, jas sum samo za kontrlirani avanturi. Vklucitelno i niz Kambodza, Laos, Sibir...
|
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne. Samo sakam postojano da sum vo moznost da gi pravam. |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa....... zosto da ne !!! So toa sto predhodno ke imam ekstremna podgotovka i kondicija na nivo!!! Sakam da kazam deka teloto ne smee da bide iznenadeno ....za razlika od duhot !!!
|
||
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a predhodno da nemash nikakva podgotovka? i zosto mislish deka teloto ne smee da bide iznenadeno?
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa kako ekstremna avantura podrazbiram na primer prestoj da receme ne nekoe mesto kade sto nema vo blizina civilizacija,pa nema da receme voda , hrana , samo majka priroda sto dava ...a seto toa da se najde...treba da se pesaci, pesaci po nepristapni i teski tereni..i ako teloto ne e spremno i bide izneneadeno toa veke nema da bide prijatna avantura ....nego tragedija opstanok za zivot!!!
|
||
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa fintata e da bide survivor
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da ti recam iskreno survivor sum i so koktel vo raka vo jakuzi so pogled kon vodopad so slusalici na use so mojata omilena pejacka Madona ....cekajki da dojde lepotanot so helihopter da mi se pridruzi vo jakuzito!!!!
|
||
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova e mnogu daleku od temata
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa dobro de ....kazi ti so e za tebe extrem avanture.... idam za Krusevo i gledam guzva... se pustat so paraglajder ...zdravo decki moze eden let???
|
||
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne mora da bide samo extreme sport! dobar sport ti tekna'' paraglajderstvo'', dosta e vozbudliv, ili pa uste pointeresno delta plan, moze da pomine
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
M m m mmmmmm ne sport , pa dobro eve edna prosetka do Vodno....malku pesacenje ne e loso.....ej vidi sto ubava priroda aj malku niz neproodnata pateka......upssss!!!
Alo, me slusa nekoj ??? Nema nikoj , od kade pa sega ovaa -dupka kako pestera ovde i sega sto??? Se stemnuva veke sum zedna ne mozam da najdam izlaz...cek malku od dozdovnicata....spiam na ladno....veke vtor den ...nikoj ne me naogja...veke sum gladna...cek bubackive moze se jadat a i ovaa treva ne e losa...posle petiot den alfite me naogjaat..mnogu sum vozbudena sum pominala edna .....sto bese....da ekstremna avantura......ama veke da ne mi se povtori...Ve molam!!! |
||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA SO DOBRO DRUSTVO
|
||
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |