IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс со женет човек
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс со женет човек

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 75>
Автор
Порака
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:15

ej sara stom velis taka ne se glupiraj i ne vleguvaj vo brak , zasto ke ima nekolku povredeni luge posle toa a mozebi i unesrekeni deca

во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:20
Originally posted by hektor hektor напиша:

ej sara stom velis taka ne se glupiraj i ne vleguvaj vo brak , zasto ke ima nekolku povredeni luge posle toa a mozebi i unesrekeni deca

Да така е Хектор.Подобро да се размисли на време отколку понатака последиците да се поголеми.Иако секое влегување во брак го правиме од љубов,затоа што сме ја нашле нашата сродна душа, но и ова е ризик се.Ако една билка не се подхранува или негува ќе овене.Така е и со бракот, но кој знае одговор на ова, секој ќе ти кеже дека кај него се идеално функционира како првиот ден
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Sara_t Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Ноември.2005
Поени: 182
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:39
a sto da pravam sto sum bremena
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:46
Околу бременоста одлучуваш само ти.Но тоа не значи дека треба или мораш да си со него.Ако сакаш да со имаш тоа детенце ок, но мисли и за понатаму дали би можела сама да растеш и воспитуваш дете,одговорноста како родител е тешка и има многу одрекувања од се поготово ако си сама.Или останатата втората солуција да ја прекинеш бременоста, но со ова треба да прекинеш и секаков контакт со него.Нема да е лесно но времето лечи и брише се.Само треба да си одлучна , да имап свое јас и да не си го погазиш сопствениот збор.Еден пријател на ова вака би рекол, тој има брак и деца, имај ти свои деца но не со него.НЕ ТЕ ЗАСЛУЖУВА.
Љубовта е слепа и глува се дотогаш додека сакаш да е таква.Слушни го разумот тој секогаш ја говори ВИСТИНАТА
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:46
Originally posted by hektor hektor напиша:

i jas mislam deka hektor e u pravo,a toa so si bremena neznaci deka treba da se zemis so nego...znam deka ne e lesno ova da se kaze ,no sega najmnogu ti treba podrska od tvoite najbliski....bidejki brak samo zaradi toa ne se zasnovuva!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:50
DA AMA JAS ZIVEAM VO MNOGU LOSA SREDINA USTE TRUDNA DA SE SETAM A I NE MAZENA UH TEMA NA RAZGOVOR A JAS TIE RABOTI NE GI SAKAM
Кон врв
meco Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Canada
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:52
Sara svati deka vo situacijava ti si da kazam ostetena. Znaci si ti najvazna i toa vo meseto. Od neodamna sum tatko i znam samo deka ziveam nov zivot so pravila sto gi diktira maloto. No toa ne znaci deka treba da sotkazes od nego. Pred tebe go imas najgolemiot test za zrelost pa od tebe zavisi. milion razlicni mislenja ke najdes na forumov. Dobro razmisli a i razgovaraj si so roditelite. No moe mislenje e deka sigurno so pricina si bremena koja moze ke ja doznaes mnogu pokasno vo zivotot zosto bas mene i zosto bas togas. Sepak najdi pozitiva vo seto toa zosto samo ti si najvazna.
me nemase ama ne znaci deka ve zaboraviv
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:53

I ZNAETE STO MI VIKA, KOGA KE SE PORODIS SAKAM DA PRAVIME DNK TEST NE SUM SIGUREN DEKA E MOE KE ME IZNERVIRA I POSLE MI VIKA NE SE NERVIRAJ JAS SAMO PRAVAM MUABET

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:54
Ic da ne ti cue za sredinata. Jas vo zivotov takva glupost napraviv sto sredinata za mene zborese ama bas me zabole za sredinata. Svako cudo za tri dana a ti mozes da napravis greska koja cel zivot ke te prati. ne e ednostavno da se resis ova ili ona ama edno moras
Originally posted by Sara_t Sara_t напиша:

DA AMA JAS ZIVEAM VO MNOGU LOSA SREDINA USTE TRUDNA DA SE SETAM A I NE MAZENA UH TEMA NA RAZGOVOR A JAS TIE RABOTI NE GI SAKAM
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај meco Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:55

I ZNAETE STO MI VIKA, KOGA KE SE PORODIS SAKAM DA PRAVIME DNK TEST NE SUM SIGUREN DEKA E MOE KE ME IZNERVIRA I POSLE MI VIKA NE SE NERVIRAJ JAS SAMO PRAVAM MUABET

jas da ja prasav toa zena mi javno na plostad ke mi go skinese
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:55
E TAKA E
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sara_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:57
A STO DA MU PRAVAM KOGA SE PONASA KAKO NEDOZREAN , SAMO MI VIKA IMA VREME KE TE ZEMAM A MENE STOMAK MI RASTE ON SI KUTI DA VI KAZAM NAJISKRENO SE POREMETIV
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:58
И во центар на Скопје да си трудна да шеташ не машена ќе бидеш мета на сите.МЕНТАЛИТЕТ БАЛКАНСКИ.
Дали си помислила на сите проблеми кои понатака ќе ти се појават во животот.Се се врти околу љубовта нели, но самиот судир со неговата фамилија(нели е женет) ќе ви донесат секој дневни проблеми.Љубовта ќе почни да тлее.Мислиш дека неговата сопруга така лесно ќе те односно ве остави на мира?НЕ,зарем така лесно ќе ти го препушти те*е?Не знам тој каков е со те*е, но замисли да е човек под маска.Секој ден да ти вели утре или во среда, а од тоа ништо.Мислам дека треба најотворено да разговараш со твојата мајка.
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:59

samo po toa so ti go kazal ti treba da svatis kakov ke ti e zivotot so nego podocna!samo nedoverba...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 75>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.