![]() |
|
Најодвратно јадење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Автор | |
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telesko peceno bez meso so koski
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
гра(в)
![]() |
|
![]() |
|
lisaa ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Spanak, Jagnesko,Svinsko, Med, Mozoci, dzigeri ...[:-&]
|
|
I stand by all the misstatements that I've made.
Dare to be naive. |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
heheeh toj mezal'kot, kumanovski li kakov beshe
![]() Изменето од SiReNaTa - 15.Декември.2008 во 19:15 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ne ste ostanale gladni vo voz ...... zatoa se k*rcite , prebirate jadenja |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
качамак
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sukano so tikva
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Нема храна што ми е одвратна само кога ќе видам нешто упржено во зејтин, напиено ми се лоши и по 2 дена
и бубрези(ми смрдат на урина не можам да ги јадам) |
|
![]() |
|
emilyXX ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
боранија
![]() |
|
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Jagnesko meso ne mozam..ne bi rekla odvratno za jadenje ama ne mi e vkusno voopsto
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
monitor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 97 |
све освен - пивтија ,чкембе и бел џигер БЈАК
Изменето од monitor - 23.Декември.2008 во 15:53 |
|
![]() |
|
maki_seker4e ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
grashak i kompirmandja fuj
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Shkembe chorba,definitivno...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Пити пастрмајлии
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |