|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 137> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... taa inspiracija ti iskoristi ja..pretoci ja vo ljubovno romance... licnostite gi imash...a imash i kandidat za recenzent... jas
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da pocnam da stavam nikovi veke poznati na forumov ?
Moze i kutek da izedam, ako me podberat |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pa bidi brz...na beganje...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ме прашуваш душиче, што ли правам, кула од карти правам, дамата ми пага често душиче, лизгава е, деца разлулавени и мрсулави едвај чекаат да ми ја бутнат, дуваат силно душиче, но повеќето се разбираат од збор, едно само не, такво е злобно родено, да, изгледа старо од злоба и смета дека така треба, секој му е крив затоа што е копиле, ме држиш за рака ме бакнуваш, сакаш да ме смириш, избркај го душиче, нема да се забележи, нема пред другите деца да бидам лош.
Само засилува, не знае дека само ја засилува мојата опсесија да ти го изградам замокот, се повеќе си мојата кралица, горам секоја желба да ти ја исполнам, затоа постојам, немам друга цел. Викни го сега нека дува, замокот го изградив, не може повеќе да ја дувне кралицата, поинаку ја поставив, внесов чувства, тоа дете што изгледа старо е за жалење, никогаш нема да има чувства и затоа нема сила во неговиот здив, велиш пораснало, да, се гледаат белите влакна и веѓите намуртени, пак некој му е нешто крив, погрбавено покажува со прстот насекаде, дува во замокот, се закашлува, на сите четри излегува како куче изгладнето. Ме гушкаш, ме бакнуваш, не престанав да те сакам никогаш, ниеднаш не се поколебав, само го појачував замокот неуморно, кралице моја... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocite mi se nasolzija
bravo druze, me ostavi bez zborovi Изменето од Mona Liza - 15.Декември.2008 во 19:59 |
|
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
збунет бачко или copy paste или си станал литерат, брао брао
|
|
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...што арматура употреби...? ...Браво... |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no comment, just
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 8485868788 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |