![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 618619620621622 1364> |
Автор | |
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
од Пламенна ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
e aj ke palam cigara cim nema so drugo da zapalam
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
.....tuka sme ....koj se razbegal.......malku provetruvavme od dimceto.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
dajte edna .ostanav bez tutun.......prativ da mi kupat
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
да не изглеа вака собава?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
de pa nie sme covilizirani ....ima prozori.......za otvaranje....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() i ovie se otvaraat...kon>>>"komshijata" ![]() Изменето од ZeZnAtA - 15.Декември.2008 во 16:10 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da dosta bese provetruvanje.....sea bujrumte na pus pus pus.......i komsijata neka dojde ako saka.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... bozeeee...
![]() |
|
![]() |
|
a be luge se zatruvme se zapustivme....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 618619620621622 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |