|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 621622623624625 717> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POZDRAV PRIJATELE ... SEKAKO DEKA SOPSTVENITE FREKFENCII NI SE ISTI ... AMA NE VO ISTO VREME ... I NEMA DA GO RAZURNIME FORUMOT .... I PLUS DRZIS I TI PRIJATELE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATEN DEN REZONATORIIIIIIIII
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар ден резонатори
Кај сте... што ве нема денеска...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тука сме ма...јас еве,поработи,па ѕирни...да проверам да не случајно сте го урнале форумов со јаката фреквенција |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.pozdravçe i od mene.......pozitivci
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Умните јапонци
Луѓето кои кога ќе се разбудат од спиење ќе посакаат да умрат и доколку такви мисли им се вртат по главите и во текот на денот и во следните неколку месеци, имаат за 50% поголеми шанси да починат во следните неколку години, од оние луѓе кои му се радуваат на животот.
Заклучиле дека секој човек треба да ја пронајде својата „радост“ бидејќи оние луѓе кои често мислат на смртта и немаат чувство на задоволство, имаат големи шанси да заболат од кардиоваскуларни или други смртоносни болести, од оние кои рекле дека му се радуваат на животот. Да не си го кратиме предвреме животот... со негативни мисли...
Изменето од anastea - 15.Декември.2008 во 15:29 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...cekaj...cekaj...objasni po jasno...a ako se razbudat i pomislat nekoj drug da umre...dali togash se rejkni....i dali toj nekoj navistina ima opasnosti da umre....
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ееее... тоа јапонците ги прашај... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ne poznavam nieden Japonec
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ja imam japonka komsika ..da ja prasam
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..aha... i kazii na anci..pa taa mene...
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja neam vreme, samo da ve gushnam na kratko
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PREMA ZAKONOT ZA PRIVLEKUVANJE ... ONOJ STO POMISLUVA NA DRUG DA MU SE SLUCHI ... TOA KE MU SE SLUCHI NA NEGO ... ZATOA NE TREBA DA SE MISLI LOSO ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...e pa spored toj zakon isto vazi i ako si mislish sebesi..znaci kje go snajde drug...zatoa nema mislenje losho...samo arno...poarni ic mislenje..pushti brigu naveselje...
|
|
Внеси реплика | страница <1 621622623624625 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |