IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Е ај сеа да ве видам-трет дел
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Е ај сеа да ве видам-трет дел

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 13:25
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

сакаш да каеш типката може комотно да си има цура? голема%20насмевка

samo dokolku jas sum taa neli ThePP....
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:00
Originally posted by SiReNaTa SiReNaTa напиша:

Originally posted by paris25 paris25 напиша:

збунетостmozi i da i prostamљубов neznam sum nemal takva situacija голема%20насмевка

mora da i prostish inaku nemaishto od dogovorenoto

za tebe ti kazav deke bi ti prostil плазењеголемо%20гушкање
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:16

збунетостmozi i da i prostamљубов neznam sum nemal takva situacija голема%20насмевка

a ako ti ja smuvam jas tebe devojka ti?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:19

a ako ti ja smuvam jas tebe devojka ti?

pa zaedno jas ti i ona moze среќаголемо%20гушкање
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 14:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 16:24
изненадување
мечтаење
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 15:55
.....Pa potragicno i neprirodno koga masko so masko se spojuvaat za razlika koga zenskite go pravat toa- no samo ednas i toa po greska ili radoznalost.......inaku sve sto ne e prirodno ne e vo red......i sve sto ne e vo red treba na vreme da se pomisli za postapkata vklucuvajki i navremenoto psihijatrisko lecenje........sekoj/ja sto ke go prifati i odobri nastranoto spoenje e na dobar pat da bide ist/a........pa dobro lugje dajte maz so zena pa toa e bozija ubavina!!!
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2008 во 16:15
deckoto so masko da kazes so devojka da ama ova

Изменето од karamandi - 20.Декември.2008 во 16:16
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2009 во 22:55

Машки-Дали ако девојката ве изневери со жена ке и простите или и тоа е неверство за вас?

Девојки-дали ако дечкото ве изневери со машко ке му простите или нема?

ako me izneveri so masko  vo lice ke mu se iznasmeam samo i ke mu recam sleden pat ako planira da pravi nesto, neka mi se javi za da pravime  u trojka среќа
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 00:28
ВАКВО НЕШТО НИТУ СУМ ПОМИСЛИЛА НИТУ ЌЕ ПОМИСЛАМ ДЕКА МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ ...

Mona Liza ... ako me izneveri so masko vo lice ke mu se iznasmeam samo i ke mu recam sleden pat ako planira da pravi nesto, neka mi se javi za da pravime u trojka

АЛАЛ ДА ТИ Е
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 23:23
Со машко не би простила..бидејки ќе се прашам каков човек имам до себе...а со женско би простила...
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 02:52

Машки-Дали ако девојката ве изневери со жена ке и простите или и тоа е неверство за вас?

Paaa... ne bi znael vaka od muabet dali stanuva zbor za neverstvo...
Ke pobaram seto toa da se povtori pred mene, za da ocenam...
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2009 во 17:09
Neverstvo si e neverstvo, so zena ili so maz ne e bitno, vazno me izneveril.
Кон врв
FoxRules Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јули.2009
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FoxRules Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2009 во 02:29
хах..нека вара само да гледам.. нишо поише..хахаха
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.