IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Гатање на карти или кафе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Гатање на карти или кафе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
Автор
Порака
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 23:36
ne sakam da mi gataat. mozebi sum sugestibilna, no pred nekoj den mi "gataa" - predavstvo od bliski lica, pa ne edno, tuku dve.

ednoto go preziveav ...

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 01:15
си гледам сама на карти.......
и секогаш се ми се исполнува како што ќе останат последните карти.....
последен пат кога вртев,не ми се допаѓаше крајот.го повторив уште три пати гледањето и пак исто излегуваше...
и што е нај вистинито тој ден поминав и полошо отколку што очекував
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 11:58
Пред извесно време, имав “чест“ да се запознаам со една жена за која ми рекоа претходно дека “има некој дух...кажува се како дома да ти е...помага“.

Ах љубопитство....и мала потреба.

Домот, раскошен и топол, среден, иако кич за мои сфаќања. Не икони-но кипови да речам резби од светци од таван до под, крстови, што не. Жена млада, убава, итра пред сетрепкање
Запали свеќа, стави едно килибарно крсте у чаша вода, замижа и почна да ми “гата“. Видов колку е саатот, ама, тоа е една од оние ситуации од каде не можете ни да станете-ни да останете.голема%20насмевка

Почна да кажува некои работи во кои секој од вас, драг форумџија, би се нашол себеси. Зар не? (“Ти си добар, си имал тешкотии во живот, не ти било лесно, но ќе биде подобро, децата треба да ги воспитуваш вака или онака, светци заштиотници, кому да му палам свеќи-куп светци ми набројаголема%20насмевка, наследства...............................“)
Потоа ја дувна свеќата и ми рече дома да си ја запалам и да замислам 3 желби...
(Последниов чин ме потсети на К-15 кога Миле Паника гледаше на карти и му рече на Тошо-дувни ја свечата-запали ја сеа“ ).

-Имаш ли некое прашање конкретно?-ме праша на крај.
_Па не, се ми кажавте вие, рековголема%20насмевка.

Во меѓувреме куп луѓе се јавуваам за да закажат сеанса, а пред портата веќе чекаше клиентела....

Сето ова не беше без тарифа, нека ми опрости Господ, но друга приказна е како се најдов таму и зошто.

Облече Маца капутчето и додека газеше низ сувите ноемвриски лисја, си помисли: Се додека има овци-ќе има и стрижачи на волна.

Сторијава има и други поединости кои не би имало смисла да ги откривам, но мнозина можеби знаат за кого станува збор.

А јас ова го кажав-не за друго, но затоа што се работи за сопруга/партнеркатрепкање на познат скопски прота....вработен во позната цркватрепкање.

Па вие видете сега....големо%20гушкање

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 23:06

Марија, браво за приказнава... Многу е поучна...   
Повеќе пати имам кажано (можеби и тука на Форумов)... дека ваквото "гледање во иднината" може само да биде штетно... а никако да ви биде од корист...
Ваквите квази гледачи... ако воопшто и постојат некои кои не се квази... можат само да ви увртат погрешни мисли во главата ... и да ви влеат погрешни очекувања, а тоа негативно да влијае на вашето понатамошно однесување или да ви создаде негативна или лажна автосугестија...
Иако од сигирни извори имам слушнато за две личности кои "се погодиле"... не верувам дека тоа е воопшто можно....

Секогаш кога ќе погледнете во иднината, таа се менува, затоа што сте ја погледнале.... а тоа менува сé друго.” - Nicolas Cage (Next)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 22:21
Благодарам, james dean. Иако за момент, додека траеше сеансата, се почувствував какококошка, ова беше добро искуство за мене кое ми ги отвори очите, не само за поглед во иднината, но и за ред други работи. Колку се луѓето префригани на пример, за да дојдат до пари, и колку некои газат преку се “за шака долара“ (каде е тука моралот на протата, кој ЗНАЕ МНОГУ ДОБРО ДЕКА ОВА МУ Е ЗАБРАНЕТО)големо%20гушкање
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 22:28

KE NAPISAM DVA RECEPTI VO VRSKA SO TEMATA GATANJE ...

PRVO NA VREMETO IMALO DOKTOR KOJ POGADJAL DALI BEBETO KE BIDE :

- MASKO ILI
- ZENSKO

NEKOJ KE KAZE GOLEMA RABOTA ....
AMA OVOJ POGADJAL 100 POSTO ...
I TOA TAKA SO GLEDANJE !!!

A TOJ STO PRAVEL ...
KAKO PRVO ...
I NIE ZNAEME DA GLEDAME ...
ILI E MASKO ILI E ZENSKO ...
ZNACI VO START SME SO 50 % USPEH DA POGODIME !!!

DRUGO ...
NA ONIE STO IM POGODIL ... KE KAZAT ...
- DA DOKTOROT ZNAE ... ODMA MI POGODI !!!

NA DRUGITE NA KOI STO IAKO POGRESIL ...
STO DAL GOSPOD ...
KE SI ZAMINAT DOMA I NEMA DA GO KOMENTIRAAT ...

AMA TRETITE ...
KE SE POBUNAT ...
- DOKTORE ... MI REKOVTE MASKO ... AMA ETE PAK ZENSKO ISPADNA ... STO NE PROBAV ... I SO VOJNICKI CEVLI ...

DOKTOROT ... JA VIKA SESTRATA ...
- SESTRO DAJ TETRATKATA ....
- AJ DA VIDIME ... KOGA BEVTE NA PREGLED ...
- AAA... EVE ZENSKO PISUVA TUKA !!!

- AMA DOKTORE .. REKOVTE MASKO ...

- ETE ... GLEDAS ... ZENSKO PISUVA !!!!

I TAKA DOKTOROT OD 50 % VO START , USPEVAL DA POGODI 100 % !!!

A TOJ ...
I REKOL NA SESTRATA ...
AKO TI RECAM MASKO ... TI KE PISIS ZENSKO ...
AKO TI RECAM ZENSKO ... VO TETRATKATA KE ZAPISIS MASKO !!!

SO TOA SE "FATIJA" I TIE NEVERNICITE !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 22:32
Паметно...
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 22:34

EVE EDNAS I JAS BEV BAJACH ...

KE PATUVAV OD BITOLA ZA KICEVO ...

I VO EDNA KUKA ...
DODEKA GO CEKAV PRIJATELOT DA SE SPREMI ...
IMASE NEKOJA ZENA ... OKOLU 40 GODINI ...

I KOGA RAZBRA DEKA KE ODIME ZA KICEVO ...
MI VIKA DEKA DA ZNAELA KE MI DADELA MAICA ...
ZA NA BAJACH ...

JAS I VIKAM:
- AMI JAS KE TI ZABAATM ...
- ZNAES ?
- ZNAM ...
IMAS PROBLEM ...
- DA ... (SEKOJ STO ODI NA BAJACH IMA PROBLEM ... VEKE 100 % POGODENO) ...
- FINANSKISKI .... ( IMA MESAVINA ... AMA IMA I FINANSISKI ... AKO NE ZDRAVSTVEN ... )
- DA ... IMAV FIRMA ... MI PROPADNA ..
- VO KUKA ZIVEES ILI VO STAN ? (SEGA JAS NEA JA PRASUVAM A TAA MI ODGOVARA ... )
- VO KUKA ...
- IMAS CESMA VO DVOROT ? ... (SEKOJA KUKA IMA CESMA VO DVOROT )
- DA !!! (VIDOVTE .... )
- IMAS DRVCA VO DVOROT ? ... (SEKOJA KUKA IMA DRVCA VO DVOROT )
- DA !!!! ( I TOA POGODIV ...)
- KE KOPAS VO NAJBLISKOTO DRVO DO KUKATA ... I KE NAJDES SAJKA SVITKANA ... (KOGA SE GRADELA KUKATA ... LETNALA NEKOJA SAJKA ... I PLUS SVITKANA .. )

- VIDI SEGA ...
SI IMALA ... SI IZGUBILA ...
AKO SI NEMALA ... NEMASE STO DA IZGUBIS ...
BIDEJKI SI IMALA .. GLEDAM PAK KE IMAS !!!

I POSLE DVE NEDELI MI DOJDE SO MAZOT I DOMA ...

SE SUM POGODIL ...
I ZA SAJKATA ...

I NAJPOVEKE ZA TOA: SI IMALA I PAK KE IMAS !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2008 во 16:22
НЕ САКАМ НИКОЈ ДА МИ КАЖУВА ШТО ЌЕ МИ СЕ СЛУЧИ ВО ИДНИНА.ЧОВЕКОТ ТРЕБА ВО СИТЕ ЖИВОТНИ СИТУАЦИИ ДА СЕ
ПОТПИРА НА ЗДРАВИОТ РАЗУМ, ВО СПРОТИВНО СУГЕСТИЈАТА ЌЕ УПРАВУВА СО ВАШИОТ ЖИВОТ. ОВА ЗАПОМНЕТЕ ГО.
Кон врв
FILIP Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 370
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FILIP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2009 во 18:43
hahahahah колку прекрасни сториии... мислам многу логично размислување, но сепак има луѓе кои што се СТВАРНО надарени !!!
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
Кон врв
igi 3 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
KVO VADIS

Регистриран: 30.Ноември.2008
Поени: 18736
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igi 3 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:02
Babini devetini
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 20:21
Не верувам во гатчи од мои скуства,ништо не погодија,и секој од нив ме подзапрашаа„А,дете имаш ли/„lol,каква бесмислица па јас не дојдов кај нив јас да им кажувам туку тие мене да ми кажат
Љубов и само љубов
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 19:43
Мене ме сретнува жена на улица и ми вика, ти ќе се шеташ во странство, имаш некои луѓе кои се обидуваш пријатели да останеш... И така си ја слушам, и, и викам, немам пари да ти дадам. Таа, ај па и ти ни за едно кафе? Немам ни за едно кафе... И нормално на крај ти вика ќе зажалиш за ова. Значи колку сакаме ние да веруваме, сепак тоа е потсвеста наша, која има желби за нешто неисполнето итн... Нема таков човек кои нема некои желби, само човек треба да знае вистинските зборови да ги анјде, општо да ги зборуваш.... И на крај човек ќе поверува... Но сепак ние самиот си ја креираме судбината, има сигурно некој Горе, што ни ги покажува патиштата, ама на крај ние сме тие што одбираме, дали ќе отидеме лево или десно...

Изменето од mmomirovski - 10.Јануари.2009 во 19:43
Кон врв
Дак Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Ноември.2008
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дак Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2009 во 22:01
Ми се случило наместо мене да ми гледаат,јас на нив им гледав и тоа кај еден турски ром .На масата ги здогледав бројаници,ги зедов во рацете и почнав да му гледам,хахаха за чудо се му погодив а тој забезвекнато ме гледаше и ми кажа:сигурно тоа е поради бројаниците,остави ги,во нив сеуште има дел од мојата енергија...дрн дрн јариња,несакаше да признае дека сум подобра гатачка од него
А,замислите,истиот се обиде да ми продаде „чудотворна вода која исполнува се што ќе помислиш„кава глупост,од кај јас да знам дали таа вода е тоа што е,или обична вода наточена од чешма...хахаха нашол тој во која црква да се крсти
Љубов и само љубов
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.