|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 77> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ма па ти
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последната порака ми е од другарката и гласи: (на кумановски дијалект, ај ќе разберете )
Еј, куде се изгуби ти? Научи ли историју? Пиши одма! kisko mWa |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na site sto nema da mi ja cestitaat Novata godina im posakuvam da im izgori elkata,Dedo Mraz da im se posere na odzkot,isto taka gi izvestuvam SAKANITE prijateli koi mi pratija cestitka za 2008 god.deka zelbite ne mi se ispolnija i gi molam istite za 2009 god.mesto cestitka da mi uplatat kes na zirosmetka za koja ke bidat blagovremeno izvesteni....SREKJNI PRAZNICI!!!
shtotuku ja dobiv... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за утре договорено е
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...најдобра до сега:
...ти посакувам сибирско здравје, француска љубов, еврејско богатство и циганска безгрижност... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...........vo novata godina ti posakuvam evrejsko bogatstvo,sibirsko zdravje,francuska ljubov,angliska serioznost,ciganska bezgriznost,amerikanski kasmet i turski seks!................
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна нова година!
|
|
-B-lue E-yes-
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еј ќе излеземе ли? ама така низ градо...ќе се облечаме у тренеркички...кежуал ама ептеееен кежуал...и патикички..шејна ке станаме со патики ама ај...ај чекам те...ама без марија ок ли, оти треба да ти кажам нешто у врска со неа...ај пиши на тај број, оти другио ми е исклучан! (струмички иначе)
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD kosmofon: Imate 3 propusteni povici od brojot *** *** ***
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravjlena bajka....
Evo najkrace i najlepse bajke koju sama ikada cula:Nekada davno zivjela je jedna devojcica koja je svog mladica pitala hoce li je ozeniti? Mladic odgovori NE.. Od tog dana devojcica do kraja zivota-nikome nije prala,kuvala,peglala,zabavjala se radila i trosila svoj novac na sta je htela KRAJ Problen je da nama curama kad smo bile male tu bajku nam nisu ispricali nego sum nas sjebali s onim IDIOTOM na belom konju |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaev deka ke popustis i pak ke izlezes. aj sega da vidam sabajle kako ke stanes.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od TMMWeb
Bezbednosen Kod=718399201
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi dobar MATEMATICAR vo NOVATA 2009 GOD. odzemija tagata,podeli ja srekjata i pomnozi ja ljubovta.OD 070 2.....
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Априли-ли-ли |
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |