IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 32>
Автор
Порака
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 19:17
Да и мене не ми се допадна како Аднан ја испеја песната, но сепак мислам дека треба да му се зошто се потрудил да научи нешто на македонски (можеше и без тоа, но мене ми се допаѓа кога ќе слушнам како некој зборува македонски,а не само нашите да кршат јазик).
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 19:27
adnan bese OK no sajko kako ispea lelelell epten loso ja uporopasti pesnata
faster then light :D
Кон врв
ZeroCool Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeroCool Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 20:32
mislam deka Aleksandar mnogu dobro pee no na  kraj mislam deka toj ke bide isfrlen
se razbira necesno
No sepak ke vidime
vremeto ke pokaze
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 18:59

Александар си го сакам оти си е наш.големо%20гушкање...но сепак мислам

дека нема некој што пее подобро од ...Вукашин....љубов
  како е само сигурен во себе...сигурен на сцена...без ич трема.....трепкање

Изменето од blashka - 11.Декември.2008 во 18:59
Кон врв
emilyXX Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2008
Поени: 53
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilyXX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 18:18
Ја го поштуем Александар само зошо е наш иначе вака не ми се свиѓа не ми е друштвен некако. А Сајко ми е многу мил и паметен ми е и се
Just Be Who You Wanna Be...Not What Others Wanna See!!!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 19:26

Eве ја листата на песни што ќе ги изведуваат натпреварувачите на следната гала вечер:

Sonja - "La vie en rose" (Grace Jones)
Danijel - "Utorak" (Petar Grašo)
Ana - "Womanizer" (Britney Spears)
Karolina Gočeva, Sonja i Ana - "Lady marmalade" (tema iz "Mulen ruž"-a)
Igor - "Jedna zima sa Kristinom" (Zdravko Čolić)
Nina - "Mojot svet" (Karolina Gočeva)
Adnan - "Vera od suvog zlata" (Petar Grašo)
Aleksandar - "Tajno moja" (Toše Proeski)
Aleksandar i Adnan - "Ima neka tajna veza" (Bijelo dugme)
Vukašin - "Smells like teen spirit" (Nirvana)
Nikola Sarić - "Došao sam da ti kažem da odlazim" (Bijelo dugme)
Vukašin i Nikola Sarić - "Balkan" (Azra)

И додатно:

Danijel, Nikola Sarić, Ana, Sonja i Vukašin - "We will rock you" / "We are the champions" (Queen)
Igor i Nina - "My heart will go on" (Celine Dion, tema iz "Titanik"-a).

Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2008 во 20:41
леле немам гледано цела недела ништо
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 18:38
Се надевам дека Александар и вечерва ќе се покаже во најдобро светло. Само напред Александар!!!
Кон врв
dark Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 247
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dark Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 19:55
ke se pretstavi vo najdobro mozno svetlo mu lezat pesnive sto ke gi pee a i komplet galat ke bide top spored pesnive sto gi procitav bas me interesira smeels like teenage spirit kako ke bide izvedena :D:D:D
faster then light :D
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 00:36
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

SAJKO!!
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 01:26
Само чекаа да му се нафрлат на Александар,и да му кажат колку го спасува публиката а колку он не вреди........
Сите останати ги пофалија со нај убави зборови.......
Најверојатно само поради него од наредна гала вечер публиката веќе ќе нема право да гласа и ќе се промени се
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 07:50
Реално...Александар овој пат не се покажа баш најдобро....тага....
Искрено жал ми е што ,, повторно,, е номиниран  Вукашин......тага.....
....Ана ....воопшто не ми е ,,симпатична,,  постојано ја
.....,,спасува,,.....директорот..............изненадување.......
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 13:50

жирито почнува навистина да ми танцува по ганглиилутина...навистина Александар не беше баш нај-нај,ама девојките беа фантастични...Даниел е жива катастрофа а ниту еднаш не е номиниран

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 18:12
Ова почна да станува циркус, режиран од Тончи и компанија... навистина Алекс со “Тајно моја“ ја утна работата, ама во дуетот беше далеку подобар од Аднан...
синоќа заслужија Игор, Аднан и Даниел, покрај Алекс да бидат номинирани, а не девојките, кои, рака на срце, беа фантастични, посебно Соња...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,152 секунди.