|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 620621622623624 717> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас кох не направив... ама затоа што ми се погоди слатка мусаката... мммммм...
А вечер ќе си имам мили гости на вечера... па пак ќе треба да се истакнувам...
Ама ќе си викнам и помош...
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRIJATNA VECERA ANASTEA ... POZDRAV DO GOSTITE ... UBAVO DA GI PRECEKAS ... KAZI MU ZA REZONANCA ... A POSLE SE ZNAE ... KOJ VLEZE ... NEMOZE DA IZLEZE !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..koh..ne..ama go merkam ovoj...shto ubava supa.... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Марко...
Така е кај нас... кој влезе - тешко излегува
Не оти не ги пуштаме...
Им се заарнува...
Ај еден музички поздрав... за пријатно попладне
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako можевте??? Без мене клуб да основате??? А гледам јас нешто тешко ми одеше резонанцата низ дома...помош од никого...кога,што ќе видам... Овде се раскокодакале другарките Ај да досредам и доаѓам |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ооооо сваќе.. вака облечена ако средуваш... тешко дека ќе досредиш... ако е дома сватот... Еве те и тебе во клубот... не се лути...
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А затоа ли никако да ми тргне да досредам???
Јас па се чудам што е работата ...кокошка,бе сваќе...кокошка |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA ANALIZIRAV ... I PORANO SUM PISUVAL ZA TOA ... DEKA SAMOTO IME E NEKOJA REZONANCIJA ... EVE NA PRIMER ... RUMENIGE ... FUDBALER MARADONA ... FUDBALER SAMOTO IME SI DAVA SVOJA VIBRACIJA .... DENES SME SO KOKOSKI I PETLI .... AMA SEGA DA VIDIME: PETEL ... MI ZVUCI NEKAKO GORDELIVO ... KOKOSKA ... NEKAKO PONIZUVACKI E ... BIK ... JACINA KRAVA ... NA STO VI ZVUCI ? NEREZ ... SVINJA ... OVEN ... OVCA ... JAREC ... KOZA ... NEKAKO MASKITE IMINJA KAKO DA SE PODOBRI ... MAZ .... ZENA ... E TUKA E OBRATNO ... KOGA KE SE KAZE MAZ ... SE MISLAM NA TOA KOLKU SME SMOTANI ... ZENA ... VO SUKNJA ... SO SLIC ... DEKOLTE ... EEEEEEEE ... KOLKU GOLEMA RAZLIKA E ... OD OVA MOZE STUDIJA DA SE NAPISE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...овај...јас морам да пријавам нешто...не дека сум тужибаба...амааа...денес не јадев ни кора тегнета...а ни рибја чорба...уф...ете...кажав...ама ми вети дека ќе ми спремела чорба...за две недели...еееееех ,,не умри коњу до зелена трева,,....ама ...не..ќе размислувам позитивно...по две недели,по две...битно е да се спреми...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE GO RASPONOT NA REZONANCATA ... VO OVOJ DIJAPAZON SME NIE ... MAZITE IMAAT POTESEN DIJAPAZON ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KEJT KOGA KE VETI I ISPOLNUVA ... DVE NEDELI .... DVE ... VAZNO KE BIDE ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak da objasnam
kkje se stvori rezonancija ako vi se poklopat sopstvenite frekvencii pa se prasuvam dali kje uspeete no od druga strana REZONANCIJATA kje go razori forumot no ako e , vazno da se poklopeni frekvencii no nie so drugite frekvencii kje cuvame da ne dojde do rezonatornoto razurnuvanje |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pesnite se ubavi koga ima melodija
i taa se sostoi od kup razlicni frekvencii nema REZONANCIJA treba da ima PESNA Изменето од anakin - 14.Декември.2008 во 21:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 620621622623624 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |