|
Најшармантен(a) политичар(ka)? |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Престанете со меѓусебни навреди!!! Сите постови кои беа оффтопик и содржеа навреди се избришани како што може да видите и јавно ги опоменувам авторите на истите!!! Поздрав |
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мери Младеновска - најшармантна и најубава
|
|||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
[/QUOTE]A nie u strumica kaj so treba o stavame u, taka da mesto POLITICAR vikame PULITICAR. [/QUOTE]
A mesto DIPLOMATSKI KOR vikame ...
Neli i pokojnio Boro vikase taka, kako najsatmanten strumicki politicar...
Изменето од anastea - 21.Мај.2008 во 14:54 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A mesto DIPLOMATSKI KOR vikame ...
Neli i pokojnio Boro vikase taka, kako najsatmanten strumicki politicar...
За тоа „У„ место „О„ не зафркаваа колегите од Скопје и екстра го нагласуваа.Ама шо а правиш тоа е богатство на нашата ни мала држава , затоа и велам дека Андов беше симпатичен со тоа нековото „че„ место „ќе„. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зар има и такви?
Заев е симпатичен, но шармантен-што знам, можеби зашто идеолошки не ми е близок. Од женските, многу е убава една пратеничка од ДУИ мислам, со црвенушкава коса, вистинска убавица (пак незнам дали е шармантна). |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
AMDI BAJRAM ......... definitivno ......... pa posle sleduva ROBINZON KRUSO i GLUPAVIOT ...... ne badijala trosat silni pari na samoreklamiranje
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oној министерот за здравство, Бујар Османи . |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Igor Ivanovski i Ivan Atanasovski...
|
|||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od puliticarkite: Teuta Arifi
Od puliticarite: Trajko Veljanovski-pretsednikot na parlamentot.pa i Imer Selmani ne e za frlanje |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се убаво само некако имам впечаток дека во последно време пУлитичарките накај секси изглед се страмат, шармот веројатно веке не е „ИН„.
|
|||
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nikola dimitrov,ermira mehmeti i branko crvenkovski
Изменето од BIB - 14.Декември.2008 во 13:27 |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МЛАДО И СИМПАТИЧНО
МИНИСТЕРОТ МИЛЕ ЈАНАКИЕВСКИ |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За тоа „У„ место „О„ не зафркаваа колегите од Скопје и екстра го нагласуваа.Ама шо а правиш тоа е богатство на нашата ни мала држава , затоа и велам дека Андов беше симпатичен со тоа нековото „че„ место „ќе„.[/QUOTE] Да бе...
Кој ни е крив шо имаме таков изгУвор... па после не зафркавале...
Го гледам и Заев сега... и он чат-пат отцепува некоја струмичка дума, иако многу внимава на изговорот...
Може некому и му е симпатичен, ама Заев и шарм... се два тотално различни поими...
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да бе...
Кој ни е крив шо имаме таков изгУвор... па после не зафркавале...
Го гледам и Заев сега... и он чат-пат отцепува некоја струмичка дума, иако многу внимава на изговорот...
Може некому и му е симпатичен, ама Заев и шарм... се два тотално различни поими...
Борис Трајковски беше многу шармантен и представителен од Струмичаните, секако и он тепаше на „У„. А кога се работи за Струмички политичари и антишарм, мислам дека на прво место е Силвана Бонева, и не само на Струмичко ниво туку на ниво на цела држава. Инаку мене многу ми се допаѓа онаа Битолчанката од СДСМ ама тука повеке за сексипил се работи одколку за Шарм. |
|||
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |