![]() |
|
AFTER "FORUM" PARTY |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Автор | ||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
како треба да го сфатам коментаров? ![]() (p.s. mojot review ke dojde pokasno) |
||
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
дека си одговараш со сестра и
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
ФОРУМСКА СОБИРАНКА
датум: 12.12.2008 локациjа: La Piazza La Fille обjасни како се наjдовме...седнавме во кафичот, и во наредните 2-3 саати ги добив следните впечатоци: LA FILLE: ако не ти каже дека е професорка, нема да препознаеш (освен ако не си ученик ![]() ![]() ![]() ![]() MONA LIZA: мона од порано jа имав само прочитано, и jа замислував како сериозна цура - излезе сосема спротивно (што не е воопшто лошо нели ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BLUE666: иако беше релативно тивка, се гледа дека е позитивна насмеана женска ![]() ![]() ![]() LOU WEED: го знам од порано, закон човек, "државно копиле" ![]() ZABEGAN: си седна, цигарче, пивце...ладич младич PRAVOSLAVIE: како што кажува никот, верник, но не фанатик (си го наjдоа муабетот со лу за паганите). ептен ме насмеа кога реков "еии имам еден виц за Исус...кажи ми троjца апоcтоли што биле на таjната вечера?" и ми вика "е да бе па во виц да ги ставиш" ![]() се на се, закон провод ![]() ![]() ![]() п.с. чекам кафе со тета Вал и Моира ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
Zal mi e sto ne dojdov, navistina sakav i jas da zaponaam nekoi licnosti....mi stanaa dragi i od forum,msn...pa sakav malku i vo zivo da gi vidam...ama naredna prilika....Milo mi e sto vie sto ste bile, ste pominale super |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
|
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Pravoslavie, em za gmechenje em za pipkanje pod masa
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Кој?! Јас?! Нееееееееее |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
e ne...jas
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
pozitivno sekako ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
abe mila, ti si daleko, kaj na vakvo vreme ke ides ![]() ovie tuka site bea skopjani samo jas i la fille ne ![]() ama super si pominavme,, stvarno se iznasmeav celo vreme ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Ај следниот пат ќе гледам и јас да дојдам... ама тоа ќе биде веројатно следната година
![]() |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
ej kolku mi e krivo sto ne mozev da dojdam, mi ispadna nekoja rabota vo posleden moment sto nemozev da ja odlozam, a koga zavrsiv so rabotata veke bese 12 sat , aj nareden pat doagam obavezno...
|
||
speed
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |