![]() |
|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 2116> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enigmic a be ok e...cekaj ti,nemam protiv..
AMA,JAS SAKAM,NEKOGAS ZENSKO KAFE ![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
e pa koj mu e kriv sto se plasi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Privaten cas po francuski jazik ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Malku,trach uz kafence...
![]() si znae la fille... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
vall, vo ponedelnik sabajle pak sum na zabar...ako zavrsam do 10, ke te baram za kafe
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Malecko....CAS ILI NA CAS... razgranici....KONKRETNO.. DA ZNAE NA STO IDE COVEKOT ![]() ![]() Изменето од Valerija - 13.Декември.2008 во 12:20 |
|
|
|
![]() |
|
Jas ubavo si napisav...koj vi e kriv koga vi leta pametot vo nekoi poslepolnokni temi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ovoj pat se nadevam kje go cujam,TELEFONOT ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa i jas se nadevam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
izvini zenksa kolku e saat?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
do kaj ste so kafeto?me snema za kratko
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
val ako zensko kafe ama nekoe mashko da razbie monotnija ne za drugo
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Mnogu ubavko,kafe Enigmic...
Sega pocnuva zamjotres u mene.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ej, ima nekoj da mi pozajmi nekoj dinar?
ozbilno ve prasuvam
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Ha,ha
Enigmatikus... Mashko,ha,ha za razbivanje na monotonija...e dobro BESE OVAAAAA ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 823824825826827 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |