|
Стихови од песни што би ги посветиле... |
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I don`t wanna close my eyes,
I don`t wanna fall asleep cause I`d miss you baby and I don`t wanna miss a thing, cause even when I dream of you, the sweetest dream would never do I`d still miss you baby and I don`t wanna miss a thing |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Give me your night,
And I will show you my passion, Give me your lust, And I will drink you dry, Give me your dreams, And I will show you a lover, Give me your heart, and I will hold you close, And I will love you till the day I die. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Црна коса очи толку шарени од сите ѕвезди сите зборови подарени кажи
ми каде си за да пробам да се вратам има само еден начин треба
вистински да сакам само една причина погледни ме и памти една вистина
во заборав и сега сватив беше тивко и висевме на клупа таму плачев и се
смеев таму уште срце чука таму мугри беа зора небото е вечно сино
и срамежливо ко прва прегратка на филм во кино дај ми живот ми го зема
здивот и се будам каква си убавино што ме тераш пак да умрам веке
помина година и пак сум дете диво детството е блага вода езеро го роди
вирот ...
Нокеска нека биде една тага вистина но подобро е да е лага не знам само дали чуствувам не знам кому верувам може само се замислувам можеби претерувам помина година една вистина заврши светлина за една приказна помина година летни снегови заврши вечерва и тие денови... И тие денови... http://www.youtube.com/watch?v=7N_aX2Zbf1g |
|
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sada idi sta dalje od mene
i nedaj da mi srce skamene |
|
tante1990
Група Регистриран: 21.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemas ni blagodaram....zosto se trudev da te sfatam,da te ljubam,da te vratam.....
|
|
tante1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
once upon a time there was light in my life,but now is only love in the dark...nothing i can say...total eclipse of my heart
|
|
tante1990
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nedostaje mi tvoje bliskoti...dodze mi da zgazim sve...
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
if you love me not, then I love you
if I love you, you'd best beware |
|
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕКА ЗНАЕ ЗЕМЈА ЦЕЛА,..САКАМ БОЈА ЗЕЛЕНО-БЕЛА.... [:D/]
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комити знаме, на запад веат, и песна пеат, и песна пеат, знамето наше, во две бои, црвено црно, на запад стои, црвеното е, во крвта врела, за Македонски, градови села, а црното е, за тој што жали, за гоцевите, идеали, Вардар алеалеалеале.....
Изменето од ThePPPTrooper - 09.Февруари.2009 во 23:28 |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Ти си вечен ти ќе сјаеш засекогаш,..ко сонцето..се што знаеш победа е,..најдобар си најслилен сии..Нека знае земја цела,..сакам боја зелено-бела,..гордо знаме да се вее,..ПЕЛИСТЕР!!!!!!!!
Изменето од Командантица - 09.Февруари.2009 во 23:35 |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Битола, мој роден крај,
Во тебе сум роден, За мене си рај. Битола, мој роден крај, Јас те сакам од срце, знај. Битола, мој роден крај, Јас те сакам, за тебе пеам.... Изменето од ThePPPTrooper - 10.Февруари.2009 во 00:09 |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 19:10 |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Step one you say we need to talk
He walks you say sit down it's just a talk He smiles politely back at you You stare politely right on through Some sort of window to your right As he goes left and you stay right Between the lines of fear and blame And you begin to wonder why you came Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life Let him know that you know best Cause after all you do know best Try to slip past his defense Without granting innocence Lay down a list of what is wrong The things you've told him all along And pray to God he hears you And pray to God he hears you Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life As he begins to raise his voice You lower yours and grant him one last choice Drive until you lose the road Or break with the ones you've followed He will do one of two things He will admit to everything Or he'll say he's just not the same And you'll begin to wonder why you came Where did I go wrong, I lost a friend Somewhere along in the bitterness And I would have stayed up with you all night Had I known how to save a life How to save a life How to save a life |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |