|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 185186187188189 266> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde ljuge...prijavuvajte se
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kade toa da se prijavuvame???????I so ima vrska Mona liza so sobiranjeto?Ako zavisi samo od toa dali taa moze togas eve ti ja doagja najdete se videte se...Jas mislam deka ako sakate sobir togas treba da im odgovara na site i da se znae barem nekoj den odnapred a ne denes kazuvate za utre da se ostvari sredbata...Jas nemozam vo sabota sum od 7 sabajle na rabota taka da nema sansi...pozdrav i ubav pomin ako se sretnete
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajajajaj....dosta se zalis....... |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se zalam ...prasa-ti kazav...jas ne doagjam vo petok
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravje...sledeci put |
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се договориме сите кога ни одговара,па да направиме една фешта
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljuge, od cisto iskustvo...posto mislam bezbrojni forumski zurki sum pominal....NEMA DA NAJDEME TERMIN KOJ NA SITE KE IM ODGOVARA!!! taka da toa e toa, koj e vo moznost neka dojde, koj ne e ke dojde na narednata........ |
|
miki_lutrija
Сениор Регистриран: 26.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се надевам дека ке дојдам на наредната
|
|
Тоа што секоја љубов во себе носи длабока трагичност,најмалку може да биде причина да не се љуби...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da .... i jas ......... za ovaa ne sum podgotven ...... stotuku go isprav pancirot i ne veruvam deka kje se osusi do utre
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka telekom treba da plati avtobus koj ke trgne od Ohrid, ke gi sobere od tamu Ohrigjanite, pa nagore nakaj Kicevo, da ja sobere Miki, Fiks, plus uste nekoj kicevcanec ako ima, da ne zaboravi da zastane vo Gostivar da go sobere Sultanot na Feniks,v pa Tetovë i da gi donese vo Skopje...a Skopjanive sami neka si se organiziraat i da...da mu kupat masina za susenje panciri na Miroslav za da moze navreme da si go isusi pancirot
A da, ist takov avtobus i vo Istocna Makedonija da pratat Изменето од la fille - 11.Декември.2008 во 10:35 |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baj d vej, ja izvestiv i Natalija za sobiranjevo
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e mnogu ti fala
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas toa sakav i ja vo tekot na denot da go napraam.... |
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro de, ke skrsne avtobusot i nakaj struga..... |
|
Внеси реплика | страница <1 185186187188189 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |