IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 137>
Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 00:53
...I ti li ostareгазење%20од%20смеење ... ZIV , ZDRAV I " ZBUNET" USHTE STO GODINI DA SIгазење%20од%20смеење
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 01:06
sreken rodenden!

od mene ovoj bunar na zelbi - moze ke vi se najde za prikaznata so tanja da dobie happy-happy-end

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 10:38
Eva%20Mendes
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 10:52

Sea ke gi zbrkam

Изменето од zbunet - 10.Декември.2008 во 10:53
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 11:58
...a da ne pochastish...?изненадување

Изменето од moira - 10.Декември.2008 во 11:58
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 12:02
Sreken rodenden....Se sto ke si zamislis se da si stisnis i site zelbi da mi ti se ostvarat...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:38
 големо%20гушкање  големо%20гушкање   големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 10:41
...како лесно никнуваат прашини таму каде не си ти, како никој никогаш да не бил таму, се забележува каде не си била ти. Секој оној макар случајно те сретнал, најчесто со насмевка заминува испратен со отровните стрели кои ми виреат од очите и невидливи ножеви му забивам дадека шкрипам со забите. Знам дека да го чувам во себе тоа морам, но длабоко во себе сум алчно животно кој ржи на секој оној што ќе му се приближи на пленот, да, тој е оној другиот неразумниот кој секаде гледа стапици, а толку е силен што ме прави несреќен кога ќе посака, оние моменти кога си до мене допирајќи ме по косата прашувајќи за мојата смуртеност, волкот во мене бара борба само затоа што му е досадно, додека во мене го молам да престане и да се смири. Најголем успех да го совладам ми е кога ќе ги преиначам неговите сили и да разбудам насмевки и онаму каде одамна заспале, кај очајни и безнадежни, отфрлени и уплашени.
А вистината е душиче дека е тој преплашен од пустинската визија во која седиме сами на некој камен со наведната глава гледајќи по стапките кои ги си ги оставила зад себе, а ти си далеку на хоризонтот каде престануваш да бидеш и далечна точка низ врелиот воздух кој трепери додека го губам здивот, а во меѓувреме ме обвинува за мојата недостојност хранејќи се со моите остатоци.
Додека му ја спомнувам визијата, тој трепери, квичи и ми ржи, ми вели дека друга како тебе немало, нема ни да има, дека без тебе само ќе служам за потсмев, минувајќи го остатокот од животот во парталавост додека ме напушта разумот како птица што се сели на југ без намера да се врати.
Не е само до мене душиче, тој тешко засакува, но кога тоа ќе го стори и те одвлечка во неговото дувло, тој веќе не пушта, премногу силни вилици се тоа...
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2008 во 14:24
brrrr, rabotava "r'ze ne se drze" големо%20гушкање
apce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 21:57
... aj za mamicka edna ubavo srocena so zgoden doktor na nekoi 45-50 godini, maku prosed koj umee fantasticno dobro da leci nastinki...намигнување... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 22:00
E ne bese fer od tebe da mi go otkrivas identitetot смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 22:03
...koj..onoj so 10 000 ili ovoj so zgodniot doktor...големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 22:10
Pa i dvete смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2008 во 22:14
..pa tuka nema nishto sramno... газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8384858687 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.