![]() |
|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 26> |
Автор | ||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma ne pocnuvam pak... voopsto ne sum prestanal. Lesno e da se "otkazam", skoro sekoja nedela se otkazuvam... Tesko e da prestanam da pusam. ![]() ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Нема шанси!
И после?
Ќе барам друг порок???
Неееее...
![]() |
||
![]() |
||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
|
Koga se saka sve se moze
![]() ili ne e taka ![]() |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
mislam deka ne e taka king barem ne koga se cigarite vo prashanje
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Е арно ама кога се сака...
А како да се натерам да сакам да ги откажам?
![]() Баш фино си чурам сега, со кафенце, децата спијат, тишина, јас на форум... и без цигара?
Нееее...
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
![]()
Gresis mila... ne sakas... zatoa ne mozes ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
pa delumno i nesakam ,ama znam i deka nemozam
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
e kako ne mozes? treba da ja imas najsilnata volja sto si ja imala dosega i posle e lesno |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
NE GI OTKAZUVAM BE .... NE SE OTKAZUVAM OD NIEDNO ZADOVOLSTVO .... ZA INAET .....
![]() |
||
![]() |
||
ShmIzLi4kA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
|
Veke 1 mesec se mislam kako da gi otkazam i nikako da smislam
![]() Kako da gi otkazam koga celo drustvo mi se pushaci i kako ke bide, treba od doma da ne izleguvam. Se imam probano ednas pred 1-2 godini ne pusev 2 meseca ali pocina eden drugar i pak propusiv ![]() ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.
2.Pusete kolku sto mozete poveke,po moznost 3-4 kutii, zabrzajte ja rabotata. |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
јас ги откажав еден месец и пак почнав да ги пуша
![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ![]() ![]() nedaj boze...ama u inat na RAKOT...jas za inat togash duplo kje pusham... za da izbega rakot de... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |