|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 979899100101 931> |
Автор | |
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E stvarno-epten e super kafevo
Deka e mashko izgleda a |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele , vi blagodaram na komplimentite . A veruvajte mi dobriot vkus na kafeto zavisi od : kafematot , doziranjeto , melenjeto i tipot na kafe
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E aj dosta beshe kafe
da napravime edna dezinfekcija na grlo-Sto vikate |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega , dezinfekcija
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mia111
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete TEKILA-Fala HEKTOR
Epten me pogodi so tekilava-kako nema da me pogodish hronicar stanav se ubiv od pienje vo barov A drugive shtopravat AJ NA TEKILA PARTI |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE ZNAM , JAS CEKAM GOSTI - NA ZDRAVJE
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe luge vaka li ke pocnuvame od utrovo.Jas bozem se cuvav za vecerva ama ova tekilava mnogu privlecna nekako.Aj sipi i za mene edno 10 za pocetok pa ke vidime za ponatamu.
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i za mene da stoplime dusha
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10 tekili za Vas g-ce Engie
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хекторче јас ке си земам една текила енџи ана хек на здравје нека ни е...
|
|
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nazdravje mila i na tebe i na engie i na hektor
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HOOHOHOHO na zdravje
|
|
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate ajde na tvoj znak.hektor i ana marija sto cekate zimajte to tekilite.
|
|
ana marija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spremna sum mila ajde
|
|
Внеси реплика | страница <1 979899100101 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |