|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 26> |
Автор | ||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne pocnuvam pak... voopsto ne sum prestanal. Lesno e da se "otkazam", skoro sekoja nedela se otkazuvam... Tesko e da prestanam da pusam. Cigar, a... Epa, aj na uste eden, nakaj TRITE saat e... |
||
DeepBlue
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili sto vika la fille.... od inaet
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема шанси!
И после?
Ќе барам друг порок???
Неееее...
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga se saka sve se moze
ili ne e taka |
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka ne e taka king barem ne koga se cigarite vo prashanje
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е арно ама кога се сака...
А како да се натерам да сакам да ги откажам?
Баш фино си чурам сега, со кафенце, децата спијат, тишина, јас на форум... и без цигара?
Нееее...
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gresis mila... ne sakas... zatoa ne mozes |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa delumno i nesakam ,ama znam i deka nemozam
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e kako ne mozes? treba da ja imas najsilnata volja sto si ja imala dosega i posle e lesno |
||
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE GI OTKAZUVAM BE .... NE SE OTKAZUVAM OD NIEDNO ZADOVOLSTVO .... ZA INAET .....
|
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veke 1 mesec se mislam kako da gi otkazam i nikako da smislam pa si rekov daj da vidam da ne imaat nekoj sovet na forumov...ali nisto..
Kako da gi otkazam koga celo drustvo mi se pushaci i kako ke bide, treba od doma da ne izleguvam. Se imam probano ednas pred 1-2 godini ne pusev 2 meseca ali pocina eden drugar i pak propusiv . Nemozam da zamislam da idam na kafe i sl so drustvo i site vadat cigarire a jas ne palam .. ah samo se tesham so toa da gi poskapat kolku sto e mozno poveke da nema pari za cigari i da zabranat na mn lokali pusenje i sl.. mozebi toa ke mi pomogne |
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1.Pojdete na lekar mozda ke vi kaze deka imate rak, togas sigurno ke gi otkazete ako vi se zivee uste.
2.Pusete kolku sto mozete poveke,po moznost 3-4 kutii, zabrzajte ja rabotata. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас ги откажав еден месец и пак почнав да ги пуша
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... mislish deka sme budali bash togash da gi otkazeme... nedaj boze...ama u inat na RAKOT...jas za inat togash duplo kje pusham... za da izbega rakot de... |
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |