IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 792793794795796 2116>
Автор
Порака
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:43
голема%20насмевкаsamo pristavuvame..i sporetot e pameten..plus Sam izigrava "svekriva"taka da se e pod konecзадоволство
hello Val...super sum...tnx za cestitkiteголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Djaki...neli znaes deka ne mozam bez tebe...ili treba po cesto da potenciramтрепкање
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:46
Originally posted by granny granny напиша:

голема%20насмевкаsamo pristavuvame..i sporetot e pameten..plus Sam izigrava "svekriva"taka da se e pod konecзадоволство
hello Val...super sum...tnx za cestitkiteголема%20насмевкаголемо%20гушкање
Djaki...neli znaes deka ne mozam bez tebe...ili treba po cesto da potenciramтрепкање

pa koga mozam jas vezden da povtoruvam : DZAKI SITE VE SAKA

mozete i vie: NE MOZEME BEZ DZAKI

aj bidi ti prva, srksi go mrazot

e pa mrazot de, izmina tvoeto vreme голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:50
cekaj..u mnozina da kazam ili samo u moje imeзбунетост
ok....NE MOZEME BEZ DZAKI...zadovolenзбунетостmrazot e skrsen..mada sila mi trebase..znaes..godinite sepak ne se za potcenuvanjeнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:50
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

mamamd, da te prasam nesto

kako se vika bazen poln so goli zeni ?

...jas ne znam kako se vika bazen poln so goli mazi..pa kje znam kako se vika bazen so goli zeni....изненадување... i ova e...se mi se razbeguva...ja brkam po tastaturataнамигнување
...zaboraviv... NE MOZEME BEZ DZAKJI...NITI DZAKI BEZ NAS.....

Изменето од mamamd - 10.Декември.2008 во 14:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:54
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...jas ne znam kako se vika bazen poln so goli mazi..pa kje znam kako se vika bazen so goli zeni....изненадување... i ova e...se mi se razbeguva...ja brkam po tastaturataнамигнување

KOMPOT OD SLIVIголема%20насмевка
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:55

...a drugoto... jajce na voda....изненадување

Изменето од mamamd - 10.Декември.2008 во 14:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:55
najdobro vo mnozina

zasto jas ve sakam site podenako
ako pisuvate vo ednina, moze da se ipokarate плазење
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:56

...a drugoto... jajce na voda....изненадување

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:57
dobro be mamamd, majku mu stara... ti lici li tebe da spomnuvas jajca голема%20насмевка
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:01
газење%20од%20смеењеdomakini...napravivte brza hrana....kaj vi teknuva ovaгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:02
ne ne gledaj ti mene i granny

ne i kemi marrë litarët nëpër këmbëголема%20насмевка 
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:02
...kaj jas spomnavизненадување...jas ne spomnuvamизненадување... jas gi krsham...matam... przam na vrel zejtin... среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:05
i gi farbas za veligdenзадоволство...
a mene naj lesno u bazen koga gi spustam mi eтрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 15:06
Originally posted by granny granny напиша:

i gi farbas za veligdenзадоволство...
a mene naj lesno u bazen koga gi spustam mi eтрепкање

..e da...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 792793794795796 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,735 секунди.