|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 96979899100 931> |
Автор | |
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drago mi e sto vi se sviga :))) eve uste kokteli , a jas ke si pijam viski
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na kraj hektor smetkata kaj mene.Togas ke se dogovarame kako ke platam.Sega ti samo nudi pajaloci.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK milo samo ti casti a pari ne barame mnogu mnogu
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pravam kafe da ne saka nekoj Изменето од hektor |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма Хекторче мило...доста од лонче пиеш....Дојди , јас иам и порцеланска шољичка и пепелник. |
|
Motivation is game in my hands
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moze edno kafe i za mene hektor ama vo soljite od Ivana. |
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ivance mene najslatko mi e od lonce a za vas moze kafe , bas kako sto sakavte |
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas sakammmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli i za tebe Mia
|
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele super bash najveke sakam kafe vo golema sholja
FALA Lele i kolacence imam |
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A taka li ke igrame hektor kamo za nas golemi solji.
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemi se i vasite fildzani milo moe
|
|
|
|
engie
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E mene mi se vidoa nekako mali.Moze zosto za mene treba dupla doza od kafeto.I mora da te pofalam vakvo ubavo kafe nikogas ne sum piela.
|
|
Внеси реплика | страница <1 96979899100 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |