|
Изгубени |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | ||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Декември.2005 во 12:22 |
|
Dali nekoj ja gledal?? Epten dobra serija, me ostava bez zdiv, ama imam samo 2 sezoni=40 epizodi. Probajte da ja najdete nema da zazalite, epten e dobra.
|
||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
што е ова што ми промакнало каква серија е Маро?
|
||
Motivation is game in my hands
|
||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh, dobra serija ivance.... avantura, akcija pa neznam kako da ja objasnam....pagja avion na pust ostrov 2000-3000 km nadvor od k*rsot, ima 20 preziveani i...... razni stvari im se desavaat tamu...epten e jaka
|
||
kirealeks
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jaka e da
sega go gledam 2 sezon do 9 epozoda sum |
||
ОД ОВОЈ ФОРУМ СУМ БАНИРАН... |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кажете бе ддечки тоа на кабловска ли го гледате или на двд?
|
||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ми се зезна ПЦ-то 3 дена не сум бил на НЕТ. Вака ја имаш на кабловска, ама не ти препорачувам да ја гледаш. пошто поминаа 7 епизоди и нема да ти биде итересно. Кој сака да ја види авантурава ако сакате ќе ви дадам на ДВД, тоест ако ви чита ВЦД ако не на Компјутер ќе ја гледате. НОВА телевизијата на која се дава ќе почне од почеток пак да се дава, а ја ќе ве известам навремено. Иначе сеа се праи пауза у снимање, ќе се продолжи малце покасно...
Изменето од Maro |
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I jas redovno gi sledam.Eve vcera isleze 10 epizoda od 2-ta sezona vo amerika. A za vo uk ke treba da pricekam malku.
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA DA DA
se sekjavam vo MAPET SHOU bese so prasinjata i taka pocnuvase LOOOSTTTTTTTTTTT INNNNNNNN SPEEEEEEEEEJS |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро е ова за расонување ........ |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more kakvo rasonuvanje pa toa bese teska drama odvaj prasinjata se spasija i GICA im pomogna no odvaj lele nemozev da zaspijam posle taa serija eptem napnata |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ednas onoj Prase Profesor ili so kje bese iznajde nekoj aparat ili takvo nesto i toa demek kje im go pokaze pravecot kon anti lost in spejs no kako sto dobro se sekjavam taa prokleta stvar ili so kje bese nefunkcionirase
NO SEPAK SE IZVINUVAM STO JA UNISTUVAM TEMATA nema da se povtori Изменето од mikus |
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega znam koi bile omileni serii na mikus. A za ona so unistuvanje temana nemoj da ti se poftori. |
||
mikus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
steta samo sto KERMIT nebese izguben koj sedese tamu kaj dvata tie starci i si praese seir so izgubenite prasinaj i prasicata mnogu dobra serija eptenski
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
темата што ја утна ја утна .......ама барем од мене за ова убаво потсетување ( и расонување ) имаш |
||
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |