|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Автор | |
stefcodimitrievski
Нов член Регистриран: 24.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A malku e taa pod zakrila na vladata. Da ne bese be gospodine "Codebobo" ili koj i da si taa ke propadnese uste pred 10 godini. Da se ukine vednas! Ako mozam da gledam 2000 besplatni kanali na satelitska televizija, zosto moram da ja plakjam kobajagi nasata nacionalna televizija (demek drugite ne se nacionalni). Da se ukine!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prasanjevo ne e premnogu makedonsko,u nash stil.Nikoj ne se zaprasuva kako da se oprai MTV
|
|
marijauneva
Нов член Регистриран: 07.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pot hitno da se ukine i mtv i pretplatata za nea .Pa ova e bruka i sramota narode .Katastrofa.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку ја сакав зимско рекреативната програма......еее од кога беше тоа.........сепак не заборавив дека го даваа ФЕРДИ,МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПРИКАЗНИ,СЕ ПЛАШИТЕ ЛИ ОД ТЕМНИНАТА? .....
навистина тогаш имаше што да се гледа |
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da ja zatvorat samo trosok i praj na drzavata
|
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно...треба да ја затворат..нема ништо интересно
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е малку смешно воопшто прашањево?!Да се укине мртв?!
Смешки,каква држава е тоа без национална телевизија?!Јас би што поскоро да ја средат и да не пикаат кој ќе стигне и да ја оправат конечно програмата,а не да смислуваат причини зошто не може нешто да има на неа,а што може и мора да има.Културна програма...абе ајде,од 91 година некоја снимена емисија! Никако да се укине,ама под хитно да се вработи млад и способен кадар да ја оправи,а тоа фосилите многу,многу да не се бунат и сите во пензија од прв до последен! |
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam da li ja imate gledano satelitskata na mtv!
Uf, ne znam da li e smesno ili zalosno.Koga bev nadvor od makedonija site me prasuvaa da li na taa tv ima nesto ponovo od 20 god. i da li ima nesto drugo osven muzika i narodni prikaski |
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
GRgirl
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod itno! Nemaat nisto novo interesno e samo narodnite prikaski drugo nisto....
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa normalno deka nema koga samo MRT i Crna Gora ja gledaat bez pari iselenicite. Za site drugi kanali plakaat. Kolku pari tolku muzika |
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali voopshto postoi osoba koja go svrtuva toj kanal?jas si ja namestiv na 98 pa ni sluchajno ne mi se svrtuva na nejze.neka ne ja ukinuvaat.posmeshno e da gledame kako propagja:)
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нека пропаѓа, ние сме научени да си рушиме се што е македонско. Не се секирај наскоро и тоа ќе го видиш. После Европското првенство во ракомет ќе и стават клуч и ќе ти се исполни желбата |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ја гледам цело лето. (Немам прием од другите телевизии.) Има многу добри емисии. Особено ме радува „Зборувајте Македонски“. Самите треба да избројат колку грешки прават тие за еден ден. Особено во „Доброутро Македонијо“ и „Ѕвон“. А нас не учат да не правиме грешки... |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Martina_3
Група Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MTV ne treba da se ukine treba da se donese mlad kadar i dravata malku od malku da smesa prsti a najdobroto nesto sto e na mtv se Sportski prenosi Sekoja cest za toa
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |