|
се прашувам ... |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 680> |
Автор | ||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...се прашувам од кај овакви страшни мисли...
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......koj gaol vlegol vo lugeto...
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prashuvam od kaj angelov...
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........kaj vide angel,mila.....
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prashuvam...zoshto 'loshka" se prashuva ...koga znae deka sum vo pravo...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prashuvam iako znam shto mislese i deka si vo pravo, no onoj del so goltanje nekako ne mi se vklopuva vo loshkinoto poimanje na neshtata...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prashuvam si poglednala vo ogledalo...? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...toa znaci deka ima nekoj po poloshkino poimanje...a bogami i najloshkino poimanje...ne e samo "loshka" losha... |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........ se prasuvam , sto li pravi sega
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... se prashuvam...do koga so diktati...... pishuvanje golema bukva.
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se prashuvam dali znae deka mi olesna i me uteshi sega......iako znam deka voopshto ne sum losha... |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... sega moram da odam...da ja dokazam teorijata vo praksa... ako ne se vratam...zanci deka pogreshno sum prezentirala... prakticna loshotija...
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj sum?
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... se prasuvam dali znae ????
|
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |