|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Автор | ||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па тогаш зошто пак почнуваш ако ти е најлесно...... јас не сум некојси пушач....можам и без цигар ама за разлика од пред тоа сега пушам помалку ги откажав највеќе кога имав проблем со желудникот и знаев дека е од тоа ако немате вистински проблеми од нив не би ги откажале лесно,или пак сега после новава година кога ќе ги поскапат пак за двесте посто...ќе ве видам |
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ajde sto ke oskapat i nikade ne smee da se pusi veke... aman... da ne mozel coek raat da si zapali cigare
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da gi ostavam ama kako
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lizi bonboni
|
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne vredi king,probav i taka
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas ne sakam da gi ostavam,sakam samo koga bi mozel barem da gi namalam..ete pr. po 3 do 5 dnevno...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..NE...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NIKAKO
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da dade gospod na toj sto pobara poskapuvanje na cigarite od 90 % , DA MU UMRE ZENATA
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Воопшто не ме интересира...не сакам да ги откажам |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
средено П.С. Ги откажав од инает за да им докажам на другите дека можам да издржам и без цигари...Тоа беше пред неколку години...До ден денешен, не почувствував желба пак да ги почнам...Изгледа дека инаетот ми е многу голем |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Favorit snajke...zoshto ma go izbrisha ona ...da mu umre shvalerkata...a go ostavi da mu umre zenata...lele pristrasnost... Zar e mozno zena da se umira za cigari...
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SVALJERKATA, Miro, poise ke go boli |
||
DeepBlue
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...eee i ova sega kje bide izbrishano...taa jas vcera shto ja prokolnav...ja izbrishaa kletvata...ne ja fati... |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |