|
Вреди ли??? |
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Автор | |||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Koga stvarame vrska postepeno subjekot go pretvarame vo objekt sto se poseduva na obnuvajki poveke vnimanie na nejzinite potrebi i baranja i potem se cudime ako sme iznevereni narekuvajki ja so sekakvi pogrdni iminja sto bi trebale da si gi pripiseme sebe si
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а и ти си во право... итоа доста многу...
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
anabelamax
Нов член Регистриран: 16.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ej zamisli stotuku odvoiv vreme da procitam so si pisuvate. Koe glupo prasane be devojka mi? Sto da vi kazam muz mi posle 10g vrska vo koja jas bev smizlata i posle 2g brak vo koj se vloziv sebesi najde vreme da se zaebava?
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako seushte ja sakash
Prosti i... tuf tuf,tuf, bila tamu so neko - golema rabota.I onaka se uverila deka toj drugiot ne ti e dorasnat vo baknuvanje ni do kolena. Sega tochno znae deka ti baknuvash najubavo, deka ti si toj shto i treba! Zamizzi , stinsni zabi i prodolzzi kako nishto da nebilo. Vo megjuvreme ako ne te otkachi - znachi vredelo da i prostish. Ako te otkachi - ne beri gajle- tuuuu, ima momi kolku sakash, kje si najdesh nekoja druga , poubava i popametna koja nema da se baknuva so drugi maazi i kje te pochituva i saka povekje od ovaa segasnata A ako ne ja sakash povekje ...ako si bil so nejze chisto onaka . mislam reda radi, seks i ostali gluposti ti si znaesh samiot zoshto se dvoumish shto da storish Изменето од Anthony - 16.Септември.2008 во 14:13 |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne tropajte gluposti! Sto si pozaeban toa podobro.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so znaci pozaeban??? nekoj te po zaeba???? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anabelamax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne, dodeka jas se zaebavav i dodeka ni bese vremeto za zaebancii, a ne koga ke napravis dete i semejstvo i trista dr obvrski od koi neznaes kaj ti e glavata, togas odi najdi vreme za zaebancii.
|
|||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anabelamax ako dobro te razbrav ti si go zaebavala nego dodeka ne si bila vo brak a otkako ste stapile vo brak i ste dobile dete i semejstvo i trista drugu obvrski povekje nemash vreme da go zabavash no mnogu bi sakala? |
|||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако вреди се бориш, ако не, идемо даље.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..vredi...
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
уште малку и устата павлака ќе ти фати |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...mi rekoa deka molcenjeto e..zlato... cekam da se pozlatam |
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sam najdi odgovor mislam najpravedno e toa
|
|||
Внеси реплика | страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |