|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не гледав вечерва.......
а толку се токмев..има ли реприза |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе луѓе,чудна работа ова како Александар фаворит секој понеделник,навивам за него,би сакал да победи пред се,ама пак ми е многу чудно,не е којзнај колку поинаков и подобар од другите.
Видов на форумот има 300 теми за тоа,еден неготинчанец вели дека е тешко спонзориран. Што вие мислите,зошто јас незнам што да мислам? |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Без разлика дали ќе победи или не Александар,нему му е широко отворена вратата кон музичката индустрија низ целиот балкан.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па, јас како што читам по нетов, александар има доста навивачи, не само од македонија.... и кога ги гледав статистиките, александар имаше 44% од гласовите, за разлика од другите кои имаа по 1,4 или 2,8... за него мора да гласаат еден куп луѓе... оти знам дека школскиве гласале 50 пати за милица, па таа испадна... гласале 70 пати ( ) за пауновиќ, па и он испадна....
п.с и ние дома вчера , за првпат... по желба на мај мадер, гласавме за александар.... |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas glasam za aleksandar i navivam za nego inaku mi se dopagja do sega se sto sum videla
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku sakate da gledate 24 casa vo zivo prenos od kukata na satelitska programa eve vi gi parametrite: Eutelsat Sesat W4 36 stepeni istok
12545
V
3333
2/3
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво пее Александар не дека не..........
ама жирито мислам само го чека да стапне за оценување...... се некако им се извлекува...и воопшто што гледам се што се случува во куќата он е најмалку активен во се... другиве секогаш си наоѓаат некоја занимација или игра ама секако навивам за него [:D/] |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море не да го чека, жирито ја чека првата прилика да не биде изгласан од пубилка и да го седне кај номинираните... Можда пак ќе биде спасен, али прва можност го номинираат и жив ќе го изедат, лом ќе го напрааат, маста ќе му ја извадат за досега што им се извлекува. А и не е кој знае што, да бидеме релани и објективни. Сепак понекогаш другите отпејуваат многу подобро од него. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ми се допадна вчера кога Аднан втората строфа на песната Пратим те од Тоше ја испеја на македонски, се потрудил.
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aleksandar e srcence navivam za nego
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da mozebi se potrudil,ama raka na srce realno ja unisti pesnata..napravi nekoja bleda pa ni kopija ne mozam da kazam..koga Aleksandar ja peese Pjesmo moja od Zdravko Colic site,mu rekoa deka ja spustil pesnata i deka ne ja ispeal taka kako Colic??Pa zar Adnan ja ispea isto kako Tose????i zar ne ja spusti???koga nekoj saka da gura nekogo vo souto togas,nikoj niso ne moze..a zirito toa go pravi so odredeni kandidati veruvajte.. Изменето од Eli - 10.Декември.2008 во 16:54 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kojznae kolku se sramel adnan...
|
|
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аднан начисто ја упропасти песната од Тоше - направи да звучи како некој турбофолк хит, според мене и заслужи да биде номиниран заедно со Игор...
не дека Вукашин и Сајко беа добри, ниту пак Алекс се покажа - единствено Даниел вредеше - колку и да не го сакам, тоа му го признавам... Немам фаворит и не гласам за никого, ама искрено, сакам Алекс да испадне, од проста причина што не го заслужува ова што му се случува - почнува да им оди на нерви на луѓето, ни крив, ни должен, ама и заради тоа што е нон стоп фаворит, како да не се труди веќе - а нема да победи, тоа е сигурно...исто така за тоа што велат дека некако како да не е вклучен во активностите таму - вклучен е, ама не е интересен затоа што не се кара, не вика, не пцуе - па затоа бил досаден - што не ќе им текне на луѓево?! Изменето од Evenstar - 10.Декември.2008 во 17:56 |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Даниел е себично, самобендисано, несоцијално, идиотско, неблагодарно, егоистично, копиле........кое ги мрази сите освен себе............ Не одрекувам дека е паметен, дечкото е страшно интелигентен, но џабе му е кога интелигенцијата ја насочил во погрешен правец........... А и пеењето не му е да паднеш во несвест.......мене воопшто не ми се допаѓа неговата боја на гласот........некако нема специфичност.обична е, секојдневна, за разлика од Вукашин или Аднан или Сајко или Соња....... |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |