|
Заљубен маж |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Автор | |
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E, toa e veke za druga tema...mislam |
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тоа спаѓа под заљубен маж сонце
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako toa bilo iskustvoto togas ne ti posakuvam i gornata zelba do tbe ja proglasuvam za nevazecka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi moze da se gleda i vaka - Tipot si ostanal na svojot stav- seuste e mnogu zaljuben vo tebe otkako si mu kazala deka e kraj na vrskata... Svakajki sto gubi... se trudi na emotiven nacin da ti pokaze kolku mu e krivo... |
|
DeepBlue
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај ке ти пишам лп
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e ligle i plachko ako pokaze deka ja saka, taman rabota! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a zoshto ti devojce zaboravi deka najdobrite ljubovni drami (pa i tragedii) se napishani tokmu od mazi... Koja zena moze da go nadmine Shekspir? |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam deka ako i pokaze deka ja saka e ligle tuku naprotiv ke go zasaka poveke.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno...niedna zena nesaka da reshva rebusi...naprotiv saka da slushne za emociite od sprotivniot pol. |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljuben maz e cisto mule , site sedime gledame film toj gleda vo mene...
Izleguvame odi zad mene i me drzi za struk , demek zastita.. Sekogas prasuva dali mi e ok ili dali sakam nesto.. Sedime , odma pusta raka , trza po nekakva blizina i dopir... Nikogas ne sum mu dosadna .... i posle ne bil mule ma daj |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и демек тебе ќе ти биде лошо се тоа што го наведе?
и од каде муле или мазга сега? исто е а заљубен маж а жена,и едените и другите прават се за да ја зачуваат љубовта,не е потребно да се навредува спротивниот пол |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажите оглупавуваат покрај убави жени
Убавите жени, барем делумно, ги оглупавуваат мажите - докажано е научно, со истражување на универзитетот во холандскиот град Нијменген.
Во истражувањето се посматрани интелектуалните способности на мажите при средба со особено атрактивни жени. Констатирано е дека мажите за време на средбата со убава жена и веднаш потоа не се способни за размислување. Ова, според истражувачите, може донекаде да објасни зошто машките на повисоките степени на образование постигнуваат послаби резултати од жените. Истражувањето покажа дека обратното тврдење не важи за жените. Имено тие не се распаметуваат во присуство на исклучително згодни мажи. Во истражувањето учествувале 50 студенти и 60 студентки. I sega kako da ne se iznasmeesh.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam ligle i placko
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупак...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |