IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - ЗБУНЕТОВА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЗБУНЕТОВА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 137>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 20:28
Abe zbunet uste si im glavna atrakcija ovde.Nekoi raboti si ostanuvaat isti.......eden orden od meneаплауз
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2008 во 22:32
Kaj si ma  големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 10:38
големо%20гушкањенамигнувањеголемо%20гушкање
apce
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 20:48
...aj majkata...smeneta teza...a jas imav 5 za tezata deka ova e praprapraprapraprapraprapra tetka mi

Кон врв
NiNa1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Love and peace

Регистриран: 07.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 13795
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NiNa1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 20:53
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...aj majkata...smeneta teza...a jas imav 5 za tezata deka ova e praprapraprapraprapraprapra tetka mi

tvojot predok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 21:11
..i tvojotголема%20насмевка...spored Darvin...
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 22:42
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Kaj si ma  големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Eve sum be milo големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање, redno bese da se pojavam pakнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 01:46
Aj da zbornes, so praese do sega i malku poopsirno, da ne nagagame
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 17:49
...ме прашуваш што ли правев, ме прашуваш со кого бев, велам дека со тебе бев, те сакав како до сега така и од сега и да те има и да те нема, неменливо е се она со тебе што има врска, само се здобива со нови димензии и бои. Секој оној со кого сум случајно, забележува дека не сум со него, далечен и одалечен од се она што не потсетува на тебе, сето останато е само избледена црно бела слика што има значај на оние што така умеат да се сеќаваат, а јас се родив во твоите прегратки, во експлозија на бои и звуци онакви за какви пред тебе сонував, затоа и така лесно те препознав кога одблиску потонав во твоите очи како сабјарка за да го освојам твоето срце кое лежеше во длабочините на тишината, затоа и со сета сила веднаш почнав да те љубам, бргу да те совладам и освојам, грчевито и очајно како последен воин без остапница знаејќи дека друга шанса не ќе имам, само на ова поле морав да победам, не ми беше жал за загубените битки и пирови победи, тие посивеа и избледеа, никогаш и не постоеа. Во твоите прегратки престанав да постојам минувајќи низ рајските порти кои ги сочинуваа твоите усни, се друго го загуби својот непостоечки значај губејќи се во сенката на твојата големина, да, нема друг свет сем тебе и само таму живаем збогувајќи се со се останато...
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 17:58
Neverojatno kolku relaksiraat tekstovive i te teraat da zaboravis na se sto te opteretuva vo momentot i da potones vo nekoj drug fantasticen svet
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 18:07

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 20:12

...ме прашуваш што ли правев, ме прашуваш со кого бев, велам дека со тебе бев, те сакав како до сега така и од сега и да те има и да те нема, неменливо е се она со тебе што има врска, само се здобива со нови димензии и бои. Секој оној со кого сум случајно, забележува дека не сум со него, далечен и одалечен од се она што не потсетува на тебе, сето останато е само избледена црно бела слика што има значај на оние што така умеат да се сеќаваат, а јас се родив во твоите прегратки, во експлозија на бои и звуци онакви за какви пред тебе сонував, затоа и така лесно те препознав кога одблиску потонав во твоите очи како сабјарка за да го освојам твоето срце кое лежеше во длабочините на тишината, затоа и со сета сила веднаш почнав да те љубам, бргу да те совладам и освојам, грчевито и очајно како последен воин без остапница знаејќи дека друга шанса не ќе имам, само на ова поле морав да победам, не ми беше жал за загубените битки и пирови победи, тие посивеа и избледеа, никогаш и не постоеа. Во твоите прегратки престанав да постојам минувајќи низ рајските порти кои ги сочинуваа твоите усни, се друго го загуби својот непостоечки значај губејќи се во сенката на твојата големина, да, нема друг свет сем тебе и само таму живаем збогувајќи се со се останато...

тага i vo ljubovta  li pobedi i porazi... osvojuvanja i pokoruvanjaзбунетост
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 20:35

...а ние те читаме и губиме во сенката на твојта големина...Браво!...аплаузголемо%20гушкање

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 00:45
...Happy Birthday to you...!!!големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8283848586 137>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.