|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 681> |
Автор | |||
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zdravo forumdzii kako ste
|
|||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bibi pozzz
|
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lele bibi kaj si ti
znaes sakav da ti dzvonam kaj si zagina |
|||
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|||
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Bibi5
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4502 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve doma
znaes sega imam imenden pa spremam ke ve cekam site na gosti kaj mene |
|||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala bibi
Da e zdrav i ziv i napomosh da vi e...... |
|||
|
|||
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ama ne vaka ke dojdite doma taman paga vo petok pa ke napravite eden vikend gosti kaj nas
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bibi kaj e to kaj vas za i jas da dojdam , i Vale ke si ja zemam... a Zlatceno ne ti go nosam
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazi bibi
sto ima kaj vas novo?????? kako ne ne poseti ni 1 den ,sram da ti e na forumov mislam |
|||
|
|||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zlatceno
|
|||
|
|||
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa kaj nas e vo BT hahha
ako zemija i vale a za zlatceto ne se sekiraaj ke dojdi sam znae kade treba |
|||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|||
Bibi5
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemozam edno red da fatam edno od cistenje i spremanje po doma pa ela malku de pomogni mi
|
|||
Didi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vazi da ne te lazam,ne e nisto sigurno planirame za utre,ama vikam ne e sigurno,ako ne utre naskoro a za pomosh vo sekoe vreme
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 9192939495 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |