![]() |
|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Со неколку пакета Fisherman's friend од најлутите, нема да ти текне да запалиш цигара
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ова е за алан
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
treba samo dobra volja, se drugo samo ke si dojde ...
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
за секое откажување мора да се има компензација
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
...Ах...како...како...
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nesto drugo vo usta namesto cigara
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Еххх, јас си ги откажав на време... цигарите
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Zapali edna ama naopacki, ispusi ja. Ako ti se dopadne prodolzi i so ostanatite. Sala na strana, toj sto pusi a ne moze da gi odkaze , toj nema iskrena zelba za toa.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...so cigara..
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Prvpat vo zivot pomisluvam da gi ostavam...pocnuvaat da mi smetaat..i toa mnogu...znam samo deka ne vredi toa.. ke gi namalam pa posle ke prestanam skroz..ili pusis ili ne pusis...treba samo da se dogovoram samata so sebe...za sega cigarite imaat zolt karton....
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ednostavno i prosto, ke si reces od denes / utre ne pusam zigari, i ne pusis, no za sekoj slucaj si nosis edna kutija so tebe, za da ja imas sigurnosta ako posakas da mozes da zapalis, no toa ne go pravis posto si rece deka nema vise pa pusis
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
скоро еден месец не пушам, многу ми недостигаат... посебно за викенд ми текнува најмногу на нив
![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Najlesno e da GO otkazes cigarite. Jas stopati sum go pravil toa...
![]() ![]() ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Да ве прашам насловот намерно или сличајно е ваков?
Тема: Како да го откажеш цигарите? |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |