|
Немажени/ неженети, страв од обрски или... |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Декември.2008 во 19:43 |
Granicata na stapuvanje vo brak se pomestuva pogore i pogore. Mnogu mladi lugje ne s eodlucuvaat na brak izvlekuvajki se so razni izgovori: nemanje redovna rabota, nemanje obezbedeno uslovi: stan, kola. izgovorite se bezbroj. Dali zad ovie izgovori se krie zelbata za lagoden zivot i beganjeto od obvrskite?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Често се спомнува непоштеност, а не се осудувани.
|
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozda do nekade si vo pravo,ama brakot ne se zasnova
na pari,stan,kola.Sigurno i nekoj od nase vreme gi nemal tie uslovi pa sepak se zivee. |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci deka pogolema e zelbata za lagoden zivot, beganje od obvrskite, griza za deca, nokji ne spini, ljubeznost sprema svekrvite
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која не би посакала да и бидеш свекрва ?
Оѓин да ја изгори ако има таква ! |
|
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda deka e toa,ama dodeka se svestat godinite prosle
a so toa se propusta eden ubav period od zivotot |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас искрено не можам да најдам девојка а камо ли да се оженам,не ме љубат ама ич последнава година и половина..
вероватно покрај то што сум голем лузер сум и грд. ама пак ми е гајле многу да ви кажам. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ѓубриња едни !
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... ....... |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..za sekoe tendzerce ima kapace... ne rekle starite dzabe... a da go poglednesh so moi oci... Sekoj za nekogo e najubav Taka da ako nekoja ne ja gleda tvojata ubavina znaci deka ne e sudenata... |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mladite si begaat od obvrskite,poubavo im e da si shetaat,da se zabavuvaat dodeka drug im misli za se,sakaat potpolna sloboda vo zivotot,bez obvrski,bez zamaranje so toa shto ke se jade koj ke gotvi koj ke plati,.......zatoa i ne se odlucuvaat na brak
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ко ќе се женам(ако се женам) ќе ги поканам сите форумѓии да дојдат на свадба и ве молам подарокот да го ставите по можност во плик
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на Дедо Мраз му пиша ?
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka poveke e udobniot zivot, otkolku beganjeto od obvrski...Se vrabotuvas, zemas dobra plata, zivees sam ili so cimeri/ki, platata si ja trosis samo za sebe...nikoj ne ti vodi evidencija kade odis, sto pravis, vo kolku ke se vratis...dali so prijatel ili so prijatelka si piel/a kafe...Seto toa si go nosi slobodniot zivot...Dodeka pak brakot nosi drugi raboti...nekako taa sloboda sto ja imam sega, mi se cini deka nema da ja imam vo brakot...kolku i da se sakame so partnerot, mnogu poveke bi razmisluvala sto otkako ke se zememe...Nema sansi da ziveam so roditelite, dali se toa moite ili negovite, a dokolku ne raboti ke cekam prvo da si najde dobra rabota pa potoa moze da razgovarame za brak...na 20 godini mnogu ne razmisluvaat mladite dali imaat kade da ziveat, dali imaat pari, nim im e vazno da se sakaat...no kako sto odminuvaat godinite, pokraj ljubovta i drugi raboti izleguvaat na listata na prioriteti...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |