|
НАЈДОБРА ХРВАТСКА СЕРИЈА ВО МОМЕНТОТ |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ни тука беш не знам дали Закон на љубовта има некоја гледаност зошто како што гледам никој не ја спомнува, а уште помалку некој да ја знае. |
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас тоа сакав да кажам, никој не ја спомнува, моиве гледаа тие на Канал 5 сериите хрватските, али ОВАА не, не ни знаат дека се дава вакво нешто од истата продсукција
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nina e komedija.Eve eden citat
''A ti Patrisha, prestani da se ponashas kao bonsai drvce!'' |
|
|
|
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја зафркнав анкетата
Сакав да направам нова, а ја зафркнав старата |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Забранета љубов.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Martina_3
Група Регистриран: 04.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zabraneta ljubov veke mi stana dosadna so tolku mnogu zapleti,a Se ke bide dobro mi se gleda za nijansa podobra
ali sapunica si e sapunica-eden od najglupite nacini za trosenje vreme |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми се допаѓа Законот на љубовта што ја даваат на Сител. Супер е.
|
|
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Супер, само што се укинува во Хрватска на 12 декември, кај нас нешто подоцна. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Битанге и принцезе
не за друго, за песната на Хладно пиво на најавната шпица |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PIRAMIDA
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наша Мала Клиника...
Српскиве некако се посмешни , ама во хрватските има подобри заплети... Посебно овие новиве хрватски крими-серии ... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Arte.... Значи пак ќе те предупредам... без претходна консултација со модератор, не постирај се и сешто и секаде.... Отвори тема за српски серии и постирај таму... Ја расипа цела тема.. Искрено ти кажувам и те предупредувам... Пишувај со мерка и контрола... Не претерувај, зашто секој твој пост кој што нема да соодејствува со темата во која што е пишан, ќе го избришам, па залудно ќе ти биде пишувањето... Никој не ти брани да пишуваш, ама ова ми стои како за инает пишувано...
ПОСЛЕДЕН ПАТ Е ОВА ДА ТЕ ПРЕДУПРЕДУВАМ И ТОА ЈАВНО..... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |