|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Автор | ||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da da i profesorkata go pretera malce..zenata go izgubi glasot od derenje,mislam deka zilite i se vidoa duri u sekoj slucaj ne treba da trpat takvo ponasanje..direktorot e kriv sto ne znae kako da postapi so nego,iako veke nekolku pati mu ima kazano dva,tri zbora ama izgleda on saka porigorozna kazna..
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека тој си дава за право да се однесува како што сака, затоа што Марина Туцаковиќ го форсираше,а освен тоа нели и се зборуваше дека и е брат на Марија Шерифовиќ, па дека и таа тука има замешано прсти...
би сакала да биде номиниран со некој што публиката многу го сака, на пример, со Ана (ако не испадне) или со Сајко... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па убаво му кажа пред некое време Вукашин дека он секако ќе остане на Академијата затоа што он е шоу и привлекува публика и искрено мислам дека е така,бидејќи публиката на секоја Гала го свирка, а тоа е само поради неговото однесување.
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja iskreno bi sakala Daniel da ispadne,ama nekako mnogu e forsiran sea za sea..a ne znam isto zaso ama imam primeteno deka Ana B.mnogu bas i ne go podnesuva Aleksandar..celo vreme nekako pokazuva nekoja netrpelivost,porano potzaskrieno ama sega se otvori nekako..i Vukasin pred nekoj den istoto i go rece deka porano ja kriela netrpelivosta kon edna licnost ama deka sega stalno puka na nea..i ona mu rece da taka e..ne znam zaso ama ic ne mi e simpaticna..koga bea poveke luge u kukata ona realno ne se ni primetuvase skoro,a sega koga ostanaa malce,i od koga maskite ja vivnaa vo oblaci,pocna malce da ja otvara ustata poveke od porano..iako seto toa e vo zaviena forma i neprimetlivo..ali koj ja nabluduva bas nea ke go primeti toa
|
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ocigledno deka Ana B. ne go podnesuva Aleksandar. Vo edna epizoda vo zenskata sobe si lezat Đole i Aleksandar
i vleguva Ana i mu vika na Aleksandar ''Makedonac izlazi,Makedonac izlazi!'' Aleksandar si gi sobira pernicata i i vika a Đole ne go brkas a? A ona mu vraka ''Đole moze da ostane use malce.'' Ottogas ic ne ja podnesuvam. |
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зш ја неам приметено
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друштво...ај да ве замолам...да ме потсетите утре да ја гледам гала вечерта... скарана сум со телевизорот па заборавам...
Инаку,од тоа што сум го гледала...ниту јас не сум приметила дека Ана не баш го поднесува Александар...Незнам само зошто...Исто како што незнам зошто и другите се подигруваат со него...Момчето е навистина скромно,воспитано,а талентот му е неоспорен... Даниел ми е апсолутно антипатичен и неможам да сватам што бара таму кога и пеењето не му е баш некоја јака страна Откако Џоле испадна,а сега и Никола П. е номиниран, покрај Александар фаворит ми е само Никола С. Девојките што останаа од гала до гала се се’ послаби... Од сите девојки на академијата единствено Милица поседуваше се’ за да стане Ѕвезда на ОТ! |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конечно вечерва по една седмица пауза без гала, ќе можеме да си ги гледаме нашите фаворити . Јас уште си навивам за Игор, Данијел и Пауновиќ . |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено, мислам дека на Ана и е чудно што Александар не паѓа на нејзиниот шарм како другите машки, затоа сега го пецка, и оди на нерви...
Александар е нешто заинтересиран за Нина, можеби и таа за него, ама сеедно, убаво е да се види како се дружат, баш ми се мили така |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da i ja go pomisliv istoto..skoro site maski ne nekoj nacin i kazaa deka im se dopaga,i normalno toa nea tolku ja imponira sto se vivna vo oblaci..a Alex nekako ne ja recka mnogu mnogu..a za Nina i Alex stvarno bas super sto si se udruzija |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а може некој да даде информација која песна ќе ја пее Александар на вечерашната гала вечер?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да
ќе пее во дует со Емина Јахович,песна од нејзиното ново цд |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа конечно малите сили се здружуија против големите . |
||
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле ми излезе Пауновиќ ... Ах таа Ана, мирна, мирна ама си ги покажа забите. Не за џабе се реколо испод мира, триста вира |
||
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |