![]() |
|
Провокација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се повлекувам, ќе си речам кој сади тикви со ѓаволот-на крај ќе го мавне со некоја.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
PONEKOGAS I JAS ZNAM DA ISPROVOCIRAM...
NEKOGAS I ODGOVARAM NA PROVOKACIJA,
NO NAJCESTO JA IGNORIRAM...
![]() |
|
![]() |
|
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Позитивни провокации прифаќам... ме мотивираат... ме активираат... Негативни провокации не ме провоцираат доволно за да изреагирам како што било очекувано... освен во исклучителни ситуации...
Обично ги ставам на ignore и преминувам преку нив...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Попаметниот попушта...да...но,не ретко попушта и-нервно
Прагот на толеранција ми е исклучително висок...многу треба да ме исфрлат од колосек. А кога ќе се случи тоа-тогаш навистина не би сакала да бидам на местото на провокаторот |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Na zlonamerna provokacija odgovaram so ironija.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
- Zamisli...dobijam amnezija i ne se sekavam koja si.
- Pa... ke ti ja slapnam edna. - Ne pomaga i sto togas ? - Pak ke ti ja slapnam edna. - Ne pomaga. - Pak ke ti ja slapnam uste edna. - Ne pomaga. - Ke pomogne od strav da ne te tepam uste ke vikas deka se sekavas. - Ti pa odma so tepanje, ma. - E ne, ke se ligavime sega celo vreme, vaka e poednostavno. Изменето од zbunet - 03.Декември.2008 во 21:46 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
provokacijata znae da bide zabavna
------> ![]() kako na primer... - ne mi trepkaj i ne mi se smeskaj pod oko, oti me provociras da ti.... - sto ti e??? jas nisto ne napraviv... ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мразам провокации! Повеќе преферирам интелектуален предизвик, провокацијата ја доживувам само како негативен атак на некој мој став.Игнорирам додека можам, само на одредени провокации редовно реагирам многу бурно.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Reagiram na provokacii,samo koga gledam deka se preminala granicata na normalata i toa dosta eksplozivno..na nekoi positni provokacii im stavam ignore poso ne vredi realno da se zamaram so provokatori
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako koga pileto ke se nabubri so toa perduvite pod gusa i moram da go gnjavam po gusickata
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
..tuka sme mnogu slicni... ![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Од едната страна
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |