![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 588589590591592 1364> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Moira zamina eve od moite mama ako sakas...ke pravime po edna jas i ti...
![]() aj i po edno kafe napraviv... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mi pravi kejf..kafeto...lokumceto...e ova se vika...krevanje moral od sabajle
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
kafe i cigara ,melem na dusava
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ajde kageto e gotovo palime sega cigara
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... kaj ste pushaci i pushacki....
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
denes ja preterav
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
mamamd
![]() ![]() ![]() ![]() НЕ Е ЗА ДЕЦА ![]() |
|
![]() |
|
... pushete shto kje pushete do Nova Godina...posle 50% kje gi kacat
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
ma kolku i da gi kacat eve pak palam
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
......kje se pomislam edno dva tri dena...
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() 2-3 дена ќе ме нема овде и види што се случува...Гарант помислиле дека сум ги откажала па рекле сега му е мајка да качат цените...ц ц ц...ај ќе видам јас таа работа ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ШТО НЕ КАЧИЈА ПА И ЦИГАРИТЕ ...
ЈА МИСЛАМ ДЕКА ПАК ЌЕ СЕ ПУШИ ИСТО ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... jas znam deka...dva tri dena..se krsham..se mislam..i junacko srce popushta...pak po staro...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 588589590591592 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |