|
ЕП во ракомет за жени - Македонија 2008 |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bide
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за нашите девојки
31:30 Македонија :Србија Браво и само напред Македонија е со вас!!! |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo za nasite Rakometarki odlicno odigraaaaaaa
samo da prodolzime vaka napred makedonijaaaaaaaaaa |
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravooooooooooo za nasite borbeni rakometarki...
im pokazavte deka ste posilni od site nepravdi koi vi gi nanesoa i provokacii
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nefer sudenje sum videla i drug pat, ama se razocarav od nefer igra so namerni udari od srbinkite
bravo za site, najpoveke za Tanja |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве неколку слики
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat so be samo srbive
|
|
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се само срби, па првата слика се македонски навијачи И после не можеш да се опуштиш за да сликаш кога уткамицата беше права драма. |
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cestito pobeda so sreka ponataka
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
посакував да бев таму
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
како викаат сликите заменуваат илјада зборови
Изменето од ZOTE - 07.Декември.2008 во 02:53 |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве два видео клипа
Првиот гол и веење на двете знамиња http://www.youtube.com/watch?v=TkCDgMVz-1Q за да ги гледате отидете на јутубе и кликнете доле под видеото на watch in high quality Последните минути од натпреварот, славје на ракоемтарките и на сите присутни во салата http://www.youtube.com/watch?v=gRg-aIVrOD8 Изменето од ZOTE - 07.Декември.2008 во 12:12 |
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Женската ракометната репрезентација на Данска е многу непопуларна во Македонија, објавуваат тамошните медиуми, пренесува Нетпрес.
Причина за ова се изјавите на двете дански ракометарки, Милер Лерке и Трине Тролсен, кои рекоа дека во Македонија има луѓе кои спијат во картоснки кутии и дека има многу питачи. Дополнителен проблем направила ракометарката Хенриете Микелсен, која се жалела дека собата во хотелот каде е сместена е премногу темна. По ова реагираше данската ракометна федерација, која целата работа ја оцени како обичен “спин“, и дека одредени медиуми во Македонија, наместо против данските ракометарки, обвинувањата треба да ги насочат кон социјалната состојба во земјата. Приказната за сиромашната Македонија ја дополни спортски новинар од национална телевизија, блиска до данската ракометна репрезентација, кој додека го коментирал мечот меѓу Данска и Франција рекол дека данските ракометарки настапуваат во бели дресови, затоа што во Македонија сеуште многу луѓе користат црно-бели телевизори. Но, и покрај ова некои дански медиуми сепак, ја пренесоа вистинската слика за Македонија. Во еден од извештаите се вели дека во Македонија, како и во поголемиот дел од Европа, луѓето имаат колор телевизори уште од пред многу, многу години. Две екипи, во еден спортски натпревар, не е дозволено да настапат во дресови со иста или пак слична боја. Тоа е правило за сите спортови, не само во ракометот, туку и во фудбалот, кошарката, одбојката... Дел од данските медиуми пак, ја опишаа Македонија како земја на големи контрасти. “Прошетав навечер низ центарот на Скопје. Видов излог на ’Хуго Бос’, со високи цени, и кога се свртев видов девојче од 10-11 години, со своето братче под рака просеа. Не и дадов ништо, оти ме советуваа дека не треба. По четири дена во Македонија, некако се спријателив со земјата. Тука можеби не се живее како во Данска, но е многу подобро отколку што има гласини. Навистина има лоши улици, секакви улични продавачи, питачи...но, кога ќе се погледне подобро, Македонија е некако поразлична. Има многу нови луксузни автомобили, кои чинат милиони, прекрасни модерни продавници полни со скапа стока, слични како на италијанските, лускузни висококвалитетни ресторани, стилски хај-теч продавници со безброј ЛЦД и плазма ТВ, продавници за лускузни мобилни телефони...Сето ова докажува дека земјата е во голем просперитет“, опишува во својот извештај спортскиот новинар Јенс Оле Соренсен, за својот медиум ДР ТВ и Радио, пренесува Нетпрес. |
|
1 Година верен форумџија
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |