IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:53
Da da i profesorkata go pretera malce..zenata go izgubi glasot od derenje,mislam deka zilite i se vidoa duri u sekoj slucaj ne treba da trpat takvo ponasanje..direktorot e kriv sto ne znae kako da postapi so nego,iako veke nekolku pati mu ima kazano dva,tri zbora ama izgleda on saka porigorozna kazna..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 19:01
Мислам дека тој си дава за право да се однесува како што сака, затоа што Марина Туцаковиќ го форсираше,а освен тоа нели и се зборуваше дека и е брат на Марија Шерифовиќ, па дека и таа тука има замешано прсти...
би сакала да биде номиниран со некој што публиката многу го сака, на пример, со Ана (ако не испадне) или со Сајко...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 21:56
Па убаво му кажа пред некое време Вукашин дека он секако ќе остане на Академијата затоа што он е шоу и привлекува публика и искрено мислам дека е така,бидејќи публиката на секоја Гала го свирка, а тоа е само поради неговото однесување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 18:08
Ja iskreno bi sakala Daniel da ispadne,ama nekako mnogu e forsiran sea za sea..a ne znam isto zaso ama imam primeteno deka Ana B.mnogu bas i ne go podnesuva Aleksandar..celo vreme nekako pokazuva nekoja netrpelivost,porano potzaskrieno ama sega se otvori nekako..i Vukasin pred nekoj den istoto i go rece deka porano ja kriela netrpelivosta kon edna licnost ama deka sega stalno puka na nea..i ona mu rece da taka e..ne znam zaso ama ic ne mi e simpaticna..koga bea poveke luge u kukata ona realno ne se ni primetuvase skoro,a sega koga ostanaa malce,i od koga maskite ja vivnaa vo oblaci,pocna malce da ja otvara ustata poveke od porano..iako seto toa e vo zaviena forma i neprimetlivo..ali koj ja nabluduva bas nea ke go primeti toa
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 19:14
Pa ocigledno deka Ana B. ne go podnesuva Aleksandar. Vo edna epizoda vo zenskata sobe si lezat Đole i Aleksandar
i vleguva Ana i mu vika na Aleksandar ''Makedonac izlazi,Makedonac izlazi!'' Aleksandar si gi sobira pernicata i i vika a Đole ne go brkas a? A ona mu vraka ''Đole moze da ostane use malce.''
Ottogas ic ne ja podnesuvam.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:16
а зш ја неам приметено збунетост
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2008 во 23:51
Друштво...ај да ве замолам...да ме потсетите утре да ја гледам гала вечерта... скарана сум со телевизорот па заборавам...

Инаку,од тоа што сум го гледала...ниту јас не сум приметила дека Ана не баш го поднесува Александар...Незнам само зошто...Исто како што незнам зошто и другите се подигруваат со него...Момчето е навистина скромно,воспитано,а талентот му е неоспорен...
Даниел ми е апсолутно антипатичен и неможам да сватам што бара таму кога и пеењето не му е баш некоја јака страна
Откако Џоле испадна,а сега и Никола П. е номиниран, покрај Александар фаворит ми е само Никола С.
Девојките што останаа од гала до гала се се’ послаби...
Од сите девојки на академијата единствено Милица поседуваше се’ за да стане Ѕвезда на ОТ!
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 10:25

Конечно вечерва по една седмица пауза без гала, ќе можеме да си ги гледаме нашите фаворити намигнување.
Јас уште си навивам за Игор, Данијел и Пауновиќ голема%20насмевка.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 11:27
искрено, мислам дека на Ана и е чудно што Александар не паѓа на нејзиниот шарм како другите машки, затоа сега го пецка, и оди на нерви...
Александар е нешто заинтересиран за Нина, можеби и таа за него, ама сеедно, убаво е да се види како се дружат, баш ми се мили така
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 15:35
Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

искрено, мислам дека на Ана и е чудно што Александар не паѓа на нејзиниот шарм како другите машки, затоа сега го пецка, и оди на нерви...
Александар е нешто заинтересиран за Нина, можеби и таа за него, ама сеедно, убаво е да се види како се дружат, баш ми се мили така

Da i ja go pomisliv istoto..skoro site maski ne nekoj nacin i kazaa deka im se dopaga,i normalno toa nea tolku ja imponira sto se vivna vo oblaci..a Alex nekako ne ja recka mnogu mnogu..a za Nina i Alex stvarno bas super sto si se udruzija   
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 15:43
а може некој да даде информација која песна ќе ја пее Александар на вечерашната гала вечер?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 16:17
да
ќе пее во дует со Емина Јахович,песна од нејзиното ново цд
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 18:26
Originally posted by Eli Eli напиша:

Originally posted by Evenstar Evenstar напиша:

Da i ja go pomisliv istoto..skoro site maski ne nekoj nacin i kazaa deka im se dopaga,i normalno toa nea tolku ja imponira sto se vivna vo oblaci..a Alex nekako ne ja recka mnogu mnogu..a za Nina i Alex stvarno bas super sto si se udruzija   

Изгледа конечно малите сили се здружуија против големите намигнување.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2008 во 22:44

Леле ми излезе Пауновиќ тага... Ах таа Ана, мирна, мирна ама си ги покажа забите. Не за џабе се реколо испод мира, триста вира загриженост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.