IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 32>
Автор
Порака
lord ivan Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lord ivan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 11:28
mnogu genijalna pesna mu dadoa na vukasin,bas vo negov stil. ,,Kreni prema meni" od Partibrejkersi.Mislam deka kje ima dobra zabava vo ponedelnik
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 17:31
Epa da se na Glupasin mu gi davaat dobrite rok hitovi..a na nasiov nekoja si nova neizvedena pesna od Emina Jahovic..a na Adnan Pratim te od Tose..ejjjjjj..souvo razocaruva..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2008 во 17:59
глупашин
добар е ја вежбаше песната Александар ќе пее во дует со Емина Јахович
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2008 во 21:27
која е таа песна што ќе ја пее ?? ниедна песна од воа спрскиве не ги знам... збунетост
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 00:00

Па не би рекла баш дека е Глупашин!

напротив.....дечкото е страшно интелигентен, а освен тоа е и свесен за своите квалитети. Од таков човек се прави ѕвезда........

До душа се к*рчи малце и се прави паметњакович....што е право право е............
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 00:03

Туку јас не гледав стварно ли Александар кога збореле за Европска Унија прашувал дали Србија е во ЕУ и Вукашин му рекол на зезање уште од пред 15 години, а овој поверувал.

Несакам да е така ама се се плашам дека Ацко е......ај да не речам со слаб IQ ......ама прилично неинформиран....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:52
Originally posted by BisernA BisernA напиша:

која е таа песна што ќе ја пее ?? ниедна песна од воа спрскиве не ги знам... збунетост

Pa toa e nekoja nova pesna na Emina Jahovic i Sasa Kovacevic..nov duet niven samo sto seuste ne e nikade pesnata izvedena pa ova ke bide valjda promocija..mene pesnata ne mi se bendisuva od toa so go cuv na live streamot ama toa e se do vkusovi neli..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:53
Да, точно е дека Александар прашал дали Србија е во ЕУ, а Сајко му рекол „да, веќе 15 години“...
е сега, искрено, не мислам дека тоа е нешто важно, дали била Србија во ЕУ или не... и од тоа не добивам впечаток дека Александар е глупав, напротив, мислам дека е интелигентен, меѓутоа е доста неинформиран, а неинформираноста нема врска со интелигенцијата...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:56
Originally posted by polzavce polzavce напиша:

Па не би рекла баш дека е Глупашин!

напротив.....дечкото е страшно интелигентен, а освен тоа е и свесен за своите квалитети. Од таков човек се прави ѕвезда........

До душа се к*рчи малце и се прави паметњакович....што е право право е............

Pa ne ok,ja onaka na sala samo go vikam taka..se nadevam ne se navredi,ama toa e samo moe mislenje..nemam niso protiv nego,ok si pee,si fura negov stil ama malce ponasanjeto mu e loso,a i toa e mnogu bitno za eden peac..i pokraj toa sto ke stane poznat da ostane toa sto e..a on nekako prerano se vivna vo zvezdite a sepak ima uste do toa neli??a gi ima u akademijata use nekolku takvi umisleni..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 17:59
Ели се сложувам со тебе за Вукашин... малку повеќе се преценува, исто и Даниел....
Кон врв
Pepunce Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Ноември.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pepunce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:17
Heellooo....
Inace da vi kazam:
Daniel e razmazeno dete ,mamino galenice....
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:23
Па се гледа по однесувањето на Даниел дека е претерано разгален, мислам неговото однесување на ништо не личи, срамота жива.

Изменето од defma - 06.Декември.2008 во 18:23
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:42
Mene Daniel iskreno na momenti mi deluva kako da ima sizofrenija..ne znam dali go vidovte onoj ispad negov vcera koga se karase so Milica profesorkata po koreografija..toa bese ludilo..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2008 во 18:48
Јас го видов... многу безобразно се однесуваше...
не ја оправдувам ни професорката, малку и таа го претера...

но искрено, мене уште од почетокот не ми се допадна... без разлика што убаво пее, како карактер е за никаде!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.