|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 32> |
Автор | |
lord ivan
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu genijalna pesna mu dadoa na vukasin,bas vo negov stil. ,,Kreni prema meni" od Partibrejkersi.Mislam deka kje ima dobra zabava vo ponedelnik
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa da se na Glupasin mu gi davaat dobrite rok hitovi..a na nasiov nekoja si nova neizvedena pesna od Emina Jahovic..a na Adnan Pratim te od Tose..ejjjjjj..souvo razocaruva..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупашин
добар е ја вежбаше песната Александар ќе пее во дует со Емина Јахович |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е таа песна што ќе ја пее ?? ниедна песна од воа спрскиве не ги знам...
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не би рекла баш дека е Глупашин! напротив.....дечкото е страшно интелигентен, а освен тоа е и свесен за своите квалитети. Од таков човек се прави ѕвезда........ До душа се к*рчи малце и се прави паметњакович....што е право право е............ |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Туку јас не гледав стварно ли Александар кога збореле за Европска Унија прашувал дали Србија е во ЕУ и Вукашин му рекол на зезање уште од пред 15 години, а овој поверувал. Несакам да е така ама се се плашам дека Ацко е......ај да не речам со слаб IQ ......ама прилично неинформиран.... |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa toa e nekoja nova pesna na Emina Jahovic i Sasa Kovacevic..nov duet niven samo sto seuste ne e nikade pesnata izvedena pa ova ke bide valjda promocija..mene pesnata ne mi se bendisuva od toa so go cuv na live streamot ama toa e se do vkusovi neli.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, точно е дека Александар прашал дали Србија е во ЕУ, а Сајко му рекол „да, веќе 15 години“...
е сега, искрено, не мислам дека тоа е нешто важно, дали била Србија во ЕУ или не... и од тоа не добивам впечаток дека Александар е глупав, напротив, мислам дека е интелигентен, меѓутоа е доста неинформиран, а неинформираноста нема врска со интелигенцијата... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne ok,ja onaka na sala samo go vikam taka..se nadevam ne se navredi,ama toa e samo moe mislenje..nemam niso protiv nego,ok si pee,si fura negov stil ama malce ponasanjeto mu e loso,a i toa e mnogu bitno za eden peac..i pokraj toa sto ke stane poznat da ostane toa sto e..a on nekako prerano se vivna vo zvezdite a sepak ima uste do toa neli??a gi ima u akademijata use nekolku takvi umisleni.. |
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ели се сложувам со тебе за Вукашин... малку повеќе се преценува, исто и Даниел....
|
|
|
|
Pepunce
Нов член Регистриран: 28.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Heellooo....
Inace da vi kazam: Daniel e razmazeno dete ,mamino galenice.... |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па се гледа по однесувањето на Даниел дека е претерано разгален, мислам неговото однесување на ништо не личи, срамота жива.
Изменето од defma - 06.Декември.2008 во 18:23 |
|
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene Daniel iskreno na momenti mi deluva kako da ima sizofrenija..ne znam dali go vidovte onoj ispad negov vcera koga se karase so Milica profesorkata po koreografija..toa bese ludilo..
|
|
|
|
Evenstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас го видов... многу безобразно се однесуваше...
не ја оправдувам ни професорката, малку и таа го претера... но искрено, мене уште од почетокот не ми се допадна... без разлика што убаво пее, како карактер е за никаде! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |