![]() |
|
Видено и помислено |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pomisliv: "Auchhhhhhh na deckovo bi mu dozvlila da go vidi mojot podrum ...... i ne bi go pustila da izleze od tamu" |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Dodeka vadese nesto od gepek, ja otpozadi ohohohho ! A mudata mi udaraat od registarska tablicka
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Toj: Zdravo ke sakas da izlezeme na vecera?
Taa: Ne. Toj: A sakas da gledame film? Taa: Ne. Toj: Dali toa znaci deka ne sakas da se gledame? Taa: Ne. Toj: Sega me zbuni.. Taa: A da gi skokneme site trivijalnosti i da odime do kaj tebe, pa ke ti objasnam sto ne ti e jasno? ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Hmmm... Momentalnata inspiracija gi nadminuva granicite na moite fantazii... ![]() |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Go vidov, go vidov.... i go iznamisliv...na vtora si pomisliv, e ovoj ako e slucajno peder, kje se obesam.
|
||
![]() |
||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
|
Аман немој да се бесиш! Само тоа не, жити се... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од doriangray - 05.Декември.2008 во 23:20 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Fantazijata nema granici .... taka da nema sto da nadmine ..... moze samo da gi nadmine tvoite moznosti
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Mislam deka mu se mislel cel natprevar da dojde do ovaa pozicija
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
денес освен едно куче нишо друго не сум видела
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Dosta be, dosta, aman!!! ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
fragola МЕ НАСМЕА ЕПТЕН
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Otkako go vidov mu namisliv i gotov e ......
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
I sinojka i denes.
![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |