|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 681> |
Автор | |
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vale srcko... so tebe se samo na razminuvanje sme... nikako da se sretneme... steta
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Енигма мила како си ми ти вечерва?
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro sani malku da ve zirnam
vie kako ste? |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично фала малце на игри... а друштвово не знам во последно никако да се сретнам со нив... тие ко се тука јас немам мрежа
|
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas slabo gi srekavam,mozda poslabo idat
|
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
им поминал меракот
Срцко јас се исклучувам се читаме утре, имај пријатна вечер, добра ноќ и пријатни сни чао |
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj odite
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доста е срцко, полноќ иде... ќе ми ја снема кочијата
|
|
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro, dobar den od mene
|
|
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj ste be people!!!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 7778798081 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |