|
Каракачанов на бранителите им нуди државј |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами кажи го де
колку уште да чекаме |
|
Neanticki
Сениор Регистриран: 20.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да го кажам - ЈАС СУМ МАКЕДОНЕЦ,
сега да чекаме и ти да ја изјасниш својата национална припадност. Или кажи нешто на туркомонголски или и ти се признај за МАКЕДОНЕЦ! Или за бугаризиран Македонец во случај ако не можеш да кажеш нешто на македонски. |
|
rabani
Сениор Регистриран: 02.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama za bugarinot nesfatlivo e deka zirafata ima dolg vrat
bugarinot ja gleda zirafata i vika :"tova vaka ne stava" taka i so makedoncite vo bugarija gi gledaat na televizija i pravat propaganda:"tova vaka ne stava" blagodarenie na mentalnata indoktrinacija na bugarija vrz bugarite preku obrazovanieto, i naukata i kulturata i mediumite i .t..n |
|
DOAGA ISUS SO 200000 SVETII
ZA DA IM STAVI KRAJ NA SITE PROKLETII |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site li Makedonci vo Bugarija tolku ubavo znaat vlashki?Alal vera, ! |
|
Neanticki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е што сега, ние да не ги учиме странските јазици?
Ној с`нтем македонји! |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а некоа приказка за животно со дебел врат дали знаеш? Изменето од да бе - 06.Декември.2008 во 00:13 |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цццццц
колку се дарежливи Бугариве, брееј Изменето од GlenKlouz - 06.Декември.2008 во 00:23 |
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреj jа
|
|
da be
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
те ти Спасе булкин ден http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=DA13805C615F814BBD00807164BC3689 ОД ВТОРНИК Нов фељтон на „Утрински“ Македонците крем на бугарското општество Клучните политичари кои денес ја раководат бугарската држава имаат македонски корен. Таткото на премиерот Сергеј Станишев е роден во струмичкото село Штука, а претседателот на Собранието, Георги Пирински, е син на познат Македонец кој во САД се борел за македонската нација. Големиот револуционер Георги Димитров раководеше со Коминтерната и со Бугарија, а ресенецот Андреј Љапчев ја спасуваше бугарската држава од големата криза. Фељтонот започнува од вторник, 9 декември. нема лабаво - ке го читаме |
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пустите тие, сега сакаат и Македонци да бидат. Не знаат што сакаат....а до вчера велеа ние сме Бугари. Туку со Бугари ли човек ќе се разбере...
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да знаете дека голем број на луѓе од бранителите ќе земат бугарско државјанство.
|
|
Neanticki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас барем веќе знам - сакам Македонец да бидам. Таа туркомонголска маска не ми се допаѓа веќе! |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesto beden prorok si mi ti... |
|
DeepBlue
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не звучи воопшто како "беден", повеќе е реален.
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |